Uusimmat

Kahden pelaajan vankilapako: EA julkisti uutuuspelin A Way Out

11.06.2017 14:03 Muropaketin toimitus

Brothers: A Tale of Two Sons -indiehitin tekijöiden uusi peli A Way Out on pelattavissa vain kaksinpelinä ja vain jaetulla näytöllä.

Electronic Arts julkisti eilisiltaisessa E3-tilaisuudessaan täysin uuden pelin A Way Out, jonka on luvattu ilmestyvän ensi vuonna. Brothers: A Tale of Two Sons -pelistä (2013) tunnetun kehittäjä Josef Faresin uusi peli on tarinallinen seikkailu, jonka keskiössä on kaksi vankia, Vincent ja Leo.

Siinä missä Brothersin pelimekaniikka perustui siihen, että yksi pelaaja ohjastaa kahta hahmoa, on uuden pelin tilanne päinvastainen: A Way Out on pelattavissa vain kaksinpelinä ja ainoastaan jaetulla näytöllä, joko samalta sohvalta tai verkossa pelattuna.

Pelistä julkaistiin pelikuvatraileri, joka esittelee tarinaa ja perusmekaniikkoja. Leon ja Vincentin vankilapako tulee tarjoamaan hiiviskelyä ja toimintaa, ja kussakin tilanteessa on erilaisia tapoja edetä. Kahden pelaajan pelistä tekee erityisen mielenkiintoista se, että toinen pelaaja voi pelata jopa silloin, kun toinen katselee välivideota.

A Way Out ilmestyy alkuvuodesta 2018 PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

E3
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat