Uusimmat

Kiinnostaako peliammattilaisuus? Valmistaudu treenaamaan 72 tuntia viikossa

23.05.2018 21:39 Muropaketin toimitus

 

Jos eUrheilu kiinnostaa, kannattaa valmistautua harjoittelemaan pelaamista toden teolla.

Overwatch-ammattilaiset treenaavat kovasti päästäkseen huipulle. Vaan missä kohtaa harjoittelu muuttuu brutaaliksi ja jopa epäterveelliseksi toiminnaksi?

Kiinalainen Overwatch League -joukkue Shanghai Dragons on hävinnyt kaikki 32 liigaottelua. Tämän seurauksena keskusteluun onkin noussut kysymyksiä tiimin peleihin valmistautumisesta.

Nyt joukkueen manageri Yang Van on paljastanut, kuinka paljon Lohikäärmeet oikein harjoittelevat. Tämä on saanut ihmettelemään, kestääkö pelaajien terveys hillitöntä treenitahtia.

“Aloitamme päivittäisen treenin kello 10:30 ja poistumme harjoituksista noin kello 23:00 – joskus jatkamme puolille öin. Teemme näin kuutena päivänä viikossa, jolloin tiimillä on joka viikko yksi vapaapäivä”, kertoo Van joukkueen kovasta treeniohjelmasta.

“Vaadimme kaikkia pelaajiamme antamaan kaikkensa harjoituksissa, mutta sallimme heidän rentoutua vapaapäivinään kuten itse haluavat”, Van jatkaa.

Shanghai Dragon harjoittelee viikottain ainakin 72 tuntia Overwatchin pelaamista. Tämä ei välttämättä ole kovin käytännöllistä, ja joidenkin mukaan tällainen treeni on syynä tiimin huonoon menestykseen. Loppuunpalaminen ja jatkuva stressi kun ei auta pelissä menestymiseen.

“Pyydän anteeksi tappioputkemme puolesta. Emme aio antaa periksi vaan harjoittelemme ja ratkaisemme ongelmat, jotta voitamme tulevat pelimme”, Van lupaa.