Uusimmat

Kingdom Come: Deliverancen tuottaja: ”Kunpa olisi ollut aikaa viimeistellä peli.”

27.02.2018 10:31 Muropaketin toimitus

Jopa Kingdom Come: Deliverancen päätuottajaakin harmittaa, että peli piti julkaista keskeneräisenä.

Hyvin menestynyttä Kingdom Come: Deliverancea ruton lailla piinaavat bugit ovat saaneet niin kriitikot kuin pelikansan tuskastumaan peliin. Muropaketin arviossa kerrotaan, että Kingdom Come: Deliverance julkaistiin niin keskeneräisenä, ettei peliä pysty edes pelaamaan.

Ongelmia on ollut esimerkiksi pelin tallennuksen ja tehtävien suhteen, ja Warhorse Studios työskenteleekin kiivaasti päästäkseen bugeista eroon. Kingdom Comen päätuottaja Martin Klima on tilanteen tasalla ja toivookin, että studiolla olisi ollut enemmän aikaa hioa peli kuntoon ennen sen julkaisua.

Klima kertoo asiasta studion blogissa, kun häneltä kysytään näkeekö hän Kingdom Comen AAA-luokan pelinä.

“Kingdom Come: Deliverancessa yritetään yhdistää kaksi eri asiaa: peli on ytimessään indie-peli, sillä se on niin vaativa ja väkevä, mutta ulkoasultaan ja tuotantoarvoiltaan se on AAA-peli”, Klima summaa.

“Voin sanoa suoraan toivovani, että meillä olisi ollut enemmän aikaa viimeistellä Kingcom Come ennen sen julkaisua, koska AAA-peli ansaitsee sen”, Klima jatkaa.

Lisäksi hän tiedostaa oikein hyvin, että hän ja koko tiimi tekivät huonoja valintoja, jotta peli saataisiin julkaistua tänä vuonna.

Kingdom Comen luvataan saavan tuoreen korjaustiedoston piakkoin.