Uusimmat

Kissat koiria Linkit Zeldoja gfffögkfhjd

04.02.2016 16:30 Jukka O. Kauppinen

Kalle Lounelan visiitti uusimman Legend of Zeldan maailmoissa ei ollut onnellinen. Moninpeliksi tarkoitettu puuhastelu kun ei toimi moninpelinä ei sitten pätkääkään. Tai no, joillakin ehkä, mutta…

Sankarimme omaavat taas kerran luolastojen ongelmien ratkaisuun mitä erikoisimpia keinoja. Vesisauvojen ja tuulipumppujen lisäksi olennaisena osana on elintärkeä toteemi-yhteispeli. Eteen tulevat esteet ovat rakennettu niin, että kyseessä on puhdas co-op — kenttiä ei yksinkertaisesti pääse yhdellä hahmolla läpi.

Kissat on koiria ja Linkit Zeldoja pukuleikkien kasvaessa oleelliseksi osaksi kolmen sankarin seikkailuja. Jokainen vaateparsi antaa teemaansa sopivan boostin: eskimovarusteissa voi kävellä jäällä ongelmitta, outokeiju Tingleksi pukeutuneena selkäänsä saa putoamiselta pelastavat ilmapallot ja ihanan prinsessa Zeldan mekko lisää todennäköisyyttä sydänten tippumiseen. Pukineet täytyy tilata huumorisävytteiseltä madamelta rahaa ja materiaaleja vastaan, joita kiertyy pelaamalla luonnostaan.

Lue koko arvostelu: Legend of Zelda: Triforce Heroes (3DS)

LegendofZeldaTriforceHeroes_arv_0uut2

Lisää aiheesta

Legend of Zelda: A Link Between Worlds (3DS)

Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D (3DS)

Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)

Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii)

Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Wii U)

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas (PC)