Uusimmat

Kolme Gears of Waria puolikkaan hinnalla!

19.01.2011 13:00 Miikka Lehtonen

Gears of War III lähestyy, mikä ilahduttanee aiempia pelejä pelanneita. Mutta mitä jos aiemmat osat ovat kokematta? Voitko hypätä mukaan Marcus Fenixin ja kumppanien testosteroni-vuoristoradalle ilman aiempien osien pelaamista? Jos vastasit kieltävästi, nyt on hyviä uutisia: kohta aiemmat osat saa pilkkahintaan.

Microsoft ilmoitti eilen, että helmikuussa nähdään melkoisen tiukka Gears of War -paketti. Gears of War Triple Pack sisältää sarjan kaksi ensimmäistä peliä, sekä Gears of War 2: All Fronts Collectionin, eli käytännössä Gears kakkosen DLC:t. TV-shop-tyyliin kysymme, mitä olisit valmis maksamaan tällaisesta paketista? 120 euroa? 60 euroa? Ei, kaikki tämä maksaa vain 29,99 rahaa!

Tarkennetaan, että Microsoft ei vielä ole ilmoittanut pakkauksen eurohintaa, mutta eiköhän se tule täälläkin olemaan suhteessa sama kuin Yhdysvalloissa ja Englannissa, joissa Gears of War Triple Pack maksaa noin puolet uuden pelin hinnasta. Hyvä diili, jos hyllystä ei vielä löydy sarjan pelejä. Niistä on sittemmin puhuttu paljon roskaakin, mutta ovat ne yhä pahuksen kovia pelejä.

Päivitys 15:39:

Väärä hälytys! Kuten tarkkaavaisemmat lukijat jo ynnäilivätkin, 29,99 euron hintainen paketti ei olisi ollut Euroopassa kovin kummoinen, sillä molemmat pelit saa jo budjettimalleina yhteensäkin halvemmalla. Mutta eipä tarvitsekaan olla, sillä VG247 uutisoi, että paketti on tarkoitettu vain Yhdysvaltojen markkinoille. Kiitos nimimerkeille OhYeah ja Agent_007!

Lisää aiheesta

Gears of War 3 -haastattelussa Cliff Bleszinski

Ice-T lipsautti olevansa Gears of War 3:ssa

Gears of War 3 vasta jouluksi 2011

Gears of War 2: Dark Corners / All Fronts Collection (Xbox 360)

Valitusvirret Gears of War 2:n väkivaltaisuudesta alkoivat jo