Uusimmat

Valitusvirret Gears of War 2:n väkivaltaisuudesta alkoivat jo

20.05.2008 11:31 Miikka Lehtonen

Kuten suunnilleen jokainen Xbox 360:n omistaja tietänee, Epicin Gears of War 2 ilmestyy loppuvuodesta. Vaikka itse pelistä ei tiedetä vielä juuri mitään, huoli pelin liiallisesta väkivaltaisuudesta on jo alkanut. Eikö kukaan ajattele lapsia?

Yahoo-portaalin pelisaitti on ottanut asiakseen käsitellä Gears of Warin jatko-osaa ja sen esittelyä San Franciscossa järjestetyssä lehdistötapahtumassa. Varsinaista peliä enemmän saittia kiinnosti kuitenkin sen väkivaltaisuus. ”Onko Microsoftin uusin toimintapeli mennyt liian pitkälle”, kysyy saitti. Sitten onkin aika hypätä suoraan keskelle kauhistelua.

”Grafiikka ja pelin juoni eivät kuitenkaan olleet ainoat ihmetyksen aiheet, sillä vieraat pääsivät tutustumaan yhteen pelin monista lähitaistelutapoista. Siinä missä Gears 1 antoi pelaajan sahata vastustajansa kappaleiksi moottorisahallaan, Gears 2 lisää mukaan hyökkäyksen, jossa vihollinen sahataan kahtia nivusista ylöspäin.”

Saittikin kuitenkin muistaa, että Gears of War sai aikanaan ikärajan, jonka ansiosta se on tarkoitettu vain aikuisille. Näin tulee käymään varmasti myös jatko-osalle, joten mistä kohu? Emme varmasti ole myöskään kuulleet kohun loppua, sillä moottorisahat, irtoraajat ja ihmiskilvet saavat varmasti innokkaimmat moraalinvartijat todellisten raivohalvausten valtaan.

Lue lisää eDomesta

Gears of War II marraskuussa, traileria tulossa jo tänään

Gears of War – haastattelussa Epic Gamesin pelisuunnittelija Cliff Bleszinski – osa 1/2

Gears of War – haastattelussa Epic Gamesin pelisuunnittelija Cliff Bleszinski – osa 2/2

CliffyB: pelibisneksen hypekoneen salat

Häiritsevätkö väkivaltaiset pelit sinua?

Katso tilanne vastaamatta