Uusimmat

Life is Strange -kehittäjien uusi seikkailupeli julkaistaan pian

05.05.2023 10:21 Joonas Pikkarainen

Don’t Nod on julkistanut studion seuraavan seikkailupelin julkaisupäivän.

Kehutun seikkailupelistudion uusi Harmony: The Fall of Reverie julkaistaan PC:lle, PlayStation 5:lle, Xboxille ja Switchille 22. kesäkuuta. Sitä ennen pelistä julkaistaan Steam-demo 21. toukokuuta.

Juoni seuraa nuorta naista, Pollya, joka palaa kotikaupunkiinsa etsimään kadonnutta äitiään ja löytää rinnakkaisen maailman, jota asuttavat ihmisten psyykeitä edustavat oliot.

Studion aiempien tuotosten lailla pelaajan tekemiset ja valinnat vaikuttavat tarinan kulkuun, ja tämän tekemät ratkaisut toisessa ulottuvuudessa heijastuvat myös toiseen. Aiemmista peleistä poiketen Harmony: The Fall of Reverie on genreltään kuitenkin visuaalinen novelli.

Joonas Pikkarainen

"Olen lähetellyt outoja raaputuksiani peleihin ja elokuviin liittyen Muropakettiin vuodesta 2018 alkaen. Läpi elämäni jatkunut intohimo on jostain syystä kiinnostanut myös TechRadarin, Pelaajan, IGN:n, KonsoliFIN:in ja muiden medioiden lukijoita, jotka ovat saaneet sietää turinoitani jo toista vuosikymmentä. Kun en kirjoita peleistä, elokuvista ja/tai teknologiasta, käytän kaiken vapaa-aikani näiden parissa. Pääväylien lisäksi meikäläistä voi seurata myös useimmissa sometileissä tunnuksella @Pjorkkis."

Muropaketin uusimmat