MOBA-taivaalla ruuhkaa – Infinite Crisis sai julkaisupäivän

08.03.2015 16:00 | Juho Anttila

Muoti-ilmiöt tulevat ja menevät, mutta MOBA-innostus ei vain ota laantuakseen. Peliä tuntuu pukkaavan markkinoille jokaiselta isolta ja vähän pienemmältä sellaiselta pelitalolta, joka ei ole jo ehtinyt iskemään näppejään MOBA-soppaan. Vaan ainahan mukaan mahtuu vielä yksi, eikös vain?

Noin vuoden verran avoimessa betatestissä viihtynyt supersankari-MOBA Infinite Crisis on saanut vihdoin virallisen julkaisupäivän. Peliä julkaiseva Warner Bros. Interactiven ilmoituksen mukaan Infinite Crisis julkaistaan Steam-palvelun kautta tämän kuun 26. päivä.

Pelin tuottajan, Jeffrey Steefelin mukaan Infinite Crisis on kehittynyt huimasti viimeisen vuoden aikana. Miljoonien pelaajien mielipiteet ovat johtaneet parannuksiin pelin lähes kaikilla osa-alueilla. Infinite Crisis poikkeaa siinä mielessä useimmista MOBA-peleistä, että fantasia- tai scifi-aiheen sijaan se esittelee massiivisen määrän DC:n supersankariuniversumin tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin hahmoja.

Lähde: Videogamer

Lisää aiheesta

Supersankari-moba Infinite Crisis avoimessa betassa

DOTA 2 kasvattaa suosiotaan kovaa vauhtia

EA pisti MOBA-peli Dawngaten lopullisesti jäihin: maksaneiden rahat palautetaan

Keskustelu

@5,

Liittynee tähän pakonomaiseen tarpeeseen luoda omia termejä, vaikka termit on jo olemassa.

Samaa on tehnyt mm. Pelit-lehden NNirvi, joka on nyt jo useamman vuoden ajan kutsunut MORPPEJA – MÖRPEIKSI.

Muistelisin, että näitä nimitettiin Domessa myös lordi managereiksi. En löydä sellaista googlen kautta, joten mikä vittu se oli? D:

@1
On kyllä niin yleisestä peligenrestä kyse, että turha sitä selitystä on enää jokaiseen MOBAa käsitelevään uutiseen laittaa. Jos vähääkään on pelimediaa tullut seurattua, pitäisi jonkinlainen assosiaatio muodostua sanasta MOBA. Ja kuten jo sanottua, Google auttaa jos todella on niin pihalla, ettei tiedä mikä MOBA on. Sellaisia varmasti löytyy, mutta he tuskin pelimediaa muutenkaan seuraavat.

Helvetin huono MOBA. Suosittelen välttämään.

Jos tiimipelejä haluaa pelata, kannattaa tämä kiertää kaukaa ja keskittyä pelaamaan esim.

LoLia, DotA2sta, Heroes of the Stormia tai Smiteä.

Olisi voinut tietysti kertoa että mitä hittoa moba tarkoittaa. Nykyään viljellään näitä dota, moba etc lyhenteitä ja kellään ei ole hajuakaan mitä ne tarkoittaa.

Muropaketin uusimmat