Uusimmat

Netflixin loistavan Arcane-sarjan faneille riittää nyt uutta huvia myös pelien puolella

16.11.2021 19:04 Muropaketin toimitus

Riot Gamesin alla toimiva Riot Forge on julkaissut tänään kaksi uutta peliä. Kaikki pelit sijoittuvat samaan Runeterran universumiin League of Legendsin ja sen pohjalta tehdyn Arcane-sarjan kanssa. Lisäksi Riot Forge julkisti yksityiskohtia kahdesta tulevasta peliprojektista. 

Ruined King: A League of Legends Story on vuoropohjainen roolipeli, jossa seikkailevat Runeterran maailmasta tutut tutut sankarit. Pelin kehityksestä on vastannut Airship Syndicate, joka tunnetaan erittäin onnistuneesta Darksiders: Genesiksestä. Peli on saatavilla PC:lle, Nintendo Switchille, PlayStationille sekä Xboxille.

Toinen nyt saatavilla olevista peleistä on Hextech Mayhem: A League of Legends Story. Rytmikkäässä juoksentelupelissä pelaajan on suoritettava pommihyppyjä ja pommi-iskuja ääniraidan tahdissa ja välteltävä tielle osuvia esteitä. Peli on saatavilla PC:n ja Nintendo Switchin ohella myös Netflixin pelipalvelun kautta.

Tulevista peleistä Riot Forge esitteli myös ensi vuonna ilmestyvän tasohyppely CONV/RGENCEn, jossa liikutaan tasojen ohella myös ajassa. Luvassa on myös yksinpelattava tarinavetoinen Song of Nunu.

LUE MYÖS: Arvostelu | Netflixin uusi Arcane-sarja todistaa, että elämme loistavien peliaiheisten sarjojen aikakautta