Uusimmat

New Vegas -laajennus Dead Money myös PC:lle ja PS3:lle

10.02.2011 11:45 Tero Lehtiniemi

Monet New Vegas -pelaajat varmasti närkästyivät, kun bethesda ilmoitti pelin ensimmäisne, Dead Money -nimellä kulkevan laajennuksen ilmestyvän yksinoikeudella Xbox 360:lle. Optimistisimmat tosin varmaan ajattelivat, että eksklusiivisuus on vain hetkellinen markkinointikikka, ja muut alustat saavat Dead Moneynsä myöhemmin. Vaikka pessimisti ei pety, optimismi oli tällä kertaa se polku joka kannatti valita.

Vanhan maailman teknologiaa pullollaan olevaan, legendaariseen Sierra Madren kasinoon sijoittuva Dead Money on laajennukseksi suhteellisen vaikuttava paketti. Se tarjoaa pelin perusmeiningistä mukavasti eroavan seikkailun ansoja pullollaan olevassa ympäistössä, tarjoten erityisesti hardcore-pelaajille todella haastavan kokemuksen. Ja mikä tärkeintä, laajennus nostaa pelin aiemmin varsin tiukkaa kokemustasorajaa 35:een.

PC- ja PlayStation 3 -versiot Dead Moneystä tullaan julkaisemaan tiistaina 22. helmikuuta. Samalla Bethesda ilmoitti, että pelin tulevat kolme laajennusta tullaan julkaisemaan kaikille alustoille samanaikaisesti. Vaikka laajennusten nimiä ei virallisesti olekaan julkistettu, Bethesdan tuotemerkkirekisteröintien perusteella nokkelammat fallout-fanit ovat päätelleet, että niiden nimet tulevat olemaan Honest Hearts, Lonesome Road ja Old World Blues.

Domen arvio Dead Moneystä luvassa lähiaikoina.

Lisää aiheesta

Fallout: New Vegas (PC, PS3, Xbox 360)

Fallout: New Vegas tuottanut jo 300 miljoonaa

Muropaketin uusimmat