Uusimmat

Nintendo Switchin hinta ei tule laskemaan – ”Ei mitään suunnitelmia”, kuittaa Nintendo

Kuva © Nintendo

12.05.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Nintendo ei ole laskemassa pysyvästi konsoliensa hintoja, vaikka Switch on jo seitsemättä vuotta markkinoilla.

Nintendo Switch on valtava myyntimenestys, ja sen alkuperäisen mallin julkaisusta on jo yli kuusi vuotta. Eurogamerin mukaan Nintendolla ei kuitenkaan ole mitään suunnitelmia laskea Switchin hintaa.

Tieto on peräisin Nintendo-johtaja Shuntaro Furukawalta, jonka mukaan Japanin jenin heikko kurssi ja korkeat tuotantokustannukset pitävät konsolien hinnat ylhäällä. Lisäksi hiljalleen helpottava komponenttipula tuntuu Nintendo-pomon mukaan edelleen kustannuksissa.

Furukawa ei myöskään ole valmis kieltämään, etteikö hintoja voitaisi tarvittaessa nostaa entisestään.

Jos siis olet harkinnut Nintendo Switchin ostamista tai siirtymistä Switch Liteen tai tyyriimpään OLED-malliin, ei ole ainakaan syytä odotella hinnan putoamista. Tällä viikolla Nintendo on myös tehnyt selväksi, että mitään uutta Nintendo-konsolia tai uutta Switch-mallia ei tulla näkemään seuraavan vuoden aikana.

LUE MYÖS: Uutta Nintendo-konsolia on turha odottaa ainakaan seuraavan vuoden aikana

Vuonna 2017 ilmestynyt Nintendo Switch on noussut yhdeksi pelihistorian menestyneimmistä konsoleista. Sitä on myyty kaikkiaan jo 125,62 miljoonaa kappaletta.

Nintendo Switchin vuoden odotetuin peli The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on juuri ilmestynyt. Pelin rinnalla on julkaistu myös näyttävä uusi versio itse Switch-konsolista, jota voit ihailla alla olevalta videolta.

Muropaketin uusimmat