Uusimmat

No Man’s Sky -pelin modikulttuuri kukoistaa

12.09.2016 12:00 Jukka O. Kauppinen

Valtavalla pöhinällä ja odotuksilla julkaistu No Man’s Sky on tietystä onttoudestaan huolimatta vähintäänkin näyttävää avaruusseikkailua. Mutta ei liene peliä, jota ei voisi modeilla viilata paremmaksi.

Niinpä myös No Man’s Skylle on tehty oma modiosio, jonka kautta pelikokemukseensa voi hakea lisää värikkyyttä ja sisältöä.

Peliteknisten viritysten (tekstuuripäivityksiä, ääniä, käyttöliittymätuunauksia) lisäksi pelaajat voivat vaikkapa tuunata avaruusalusten käyttäytymistä, lisätä haiden määrää merissä, viilata pelin tekniikkapuita tavalla jos toisellakin, muuttua naiseksi ja ties mitä.

Jännin veto on ehkä Portals-modi, joka avaa peliin kehitetyn mutta käyttämättömän sieltä täältä löytyvien portaalien keskustelumahdollisuuden.

Lisätietoja: http://nomansskymods.com/mods/

Lisää aiheesta

No Man’s Skyn suurin myyntiargumentti oli ennakkoon sen koko. Pelaajan temmellyspaikkana toimii useampikin valtava galaksi, jotka sisältävät yhteensä 18,446,744,073,709,551,616 planeettaa. Ei, en nyt liioittele, en vain rämpytellyt näppäimistöäni. 18 miljardia miljardia planeettaa. Se on aivan käsittämättömän suuri luku, kirjaimellisesti.

No Man’s Sky – elämä lyhyt, peli pitkä (PC, PS4)