Uusimmat

Odotetun Wolverine-pelin väitetään ilmestyvän jo ensi vuonna – tieto peräisin yllättävältä taholta

Kuva: © Sony

21.10.2022 14:35 Muropaketin toimitus

Marvel’s Spider-Man -kehittäjien tulevan Wolverine-pelin väitetään ilmestyvän jo ensi vuonna, mutta tietoon kannattaa suhtautua varauksella.

Viime vuoden syyskuussa Marvel’s Spider-Man -hittipelistä tunnettu Insomniac Games julkisti kaksi uutta supersankaripeliä. Samalla kertaa paljastettiin Marvel’s Spider-Man 2, jonka on määrä ilmestyä vuonna 2023, sekä Marvel’s Wolverine. Jälkimmäisen kerrottiin tuolloin olevan varhaisessa kehitysvaiheessa, eikä sen julkaisulle annettu mitään aikaikkunaa.

Nyt Video Games Chronicle kertoo, että myös Marvel’s Wolverinen on väitetty ilmestyvän jo ensi vuonna. Tämä tieto on tosin yllättävästä lähteestä peräisin.

Vaikka kyseessä on Sonyn yksinoikeuspeli, on julkaisuajankohta peräisin Microsoftilta. Tarkemmin sanottuna Microsoft väittää näin papereissa, jotka on toimitettu viranomaisilla osana yhtiön Blizzard Activision -kauppoihin liittyvää selvitystä. Microsoft kertoo, että Sonylla olisi tulossa ensi vuonna ”useita yksinoikeusjulkaisuja”, kuten ”Spider-Man 2, Wolverine, Horizon, Final Fantasy XVI ja Forspoken”.

Marvel’s Spider-Man 2:n julkaisu ensi vuonna on juuri vahvistettu kehittäjien taholta, mutta Wolverine on listalla yllätys. Vielä ei ole tiedossa, onko Microsoftilla jotain sisäpiirin tietoa asiasta vai onko kyseessä virhe. Sony tai Insomniac eivät uutisen kirjoitushetkellä ole kommentoineet väitteitä julkisesti.

Jäämme siis odottelemaan tiedon vahvistumista tai kumoutumista. Vaikuttaa hieman epäuskottavalta, että Insomniac Games julkaisi kaksi suuren luokan AAA-peliä samana vuonna, mutta tämä on pelkkää spekulaatiota.

LUE MYÖS: Xbox syyttää Sonya siitä, että Call of Duty -pelejä ei ole saatu Xbox Game Passiin