Uusimmat

Onko mestarivaras Garrett sittenkin moderni jonne?

20.03.2013 20:30 Jukka O. Kauppinen

Viime viikolla lipsahti ohitse pieni mutta pelottava detalji tulevasta Thief-hiippailupelistä. Kaikkien stealth-hiiviskelyjen isä, äiti ja alkuräjähdys Thief näet tekee paluutaan peliruuduille, mutta onko uusi Garrett se sama jamppa, jota moni meistä aikoinaan fanitti täysillä?

Ei aivan.

Uusi Garrett on tuunattu sopimaan paremmin ”moderneille konsolipelaajille. Hän on toiminnallisempi”, Eidosin jampat kuvailevat Garrettin muutosta.

Onneksi tekijät eivät kuitenkaan pyyhkineet vanhan Garrettin DNA:ta ihan puhtaaksi. Hahmo oli uuden pelin suunnitelmissa välillä huomattavasti synkempi ja gootimpi, mutta tämänhetkinen näkemys pelin sankarista on enemmän linjassa alkuperäisten pelien sankarin kanssa.

Eidosit myös alleviivasivat, että ”olemme alkuperäisteoksen kovia faneja ja haluamme tehdä pelin, joka tavoittaa esikuviensa hengen.”

Saapa nähdä. Toivotaan parasta. Kyllähän saman porukan tekemä Deus Ex: Human Revolutionkin osoittautui loistavaksi peliksi, jonka nosti mielellään samalle hyllylle alkuperäispelin kanssa. Toivottavasti siis uusi Thief tavoittaa Garretteineen saman fiiliksen, sen sijaan että se paljastuisi raivostuttavaksi jonnemätkinnäksi.

Lähde: Going Rogue

Lisää aiheesta

Uh huh! Eka traileri uudesta Thiefistä!

”I am Garrett….What’s yours is mine” – legendaarinen Thief palaa!

Vieläkö muistat Thief-pelit?

Warren Spector – pelimaailman arkkivelho