Uusimmat

Sekopäinen Matkailua pelialalla –sarjakuva muuttuu tv-komediaksi

05.11.2015 14:20 Jukka O. Kauppinen

Olen joskus tainnut sanoa, että Miha Rinteen käsikirjoittama ja piirtämä Matkailua pelialalla on ehkä paras, hauskin ja draamallisin (tietenkin täysin kuviteltu) dokumentti pelibisneksestä ikinä. Siksi onkin jokseenkin päänräjäyttävää kuulla, että siitä tehdään tv-sarja.

Eikä ihan mikä tahansa tv-sarja, sillä Yle tuottaa sarjakuvan pohjalta näytellyn komediasarjan, joka julkaistaan Yle Areena -palvelun kautta.

Sovituksen kirjoittaa ja ohjaa Jarno Elonen.

Miha Rinne kertoo, että..

”Vaikka sovitus toteutetaankin näyteltynä, niin teen siihen myös itse grafiikkaa sekä animoituja kohtauksia sekä heittelen ideoita käsikirjoitukseen. Etupäässä yritän ehdotella sarjakuvasta poisjääneitä kohtauksia mahdollisuuksien mukaan. Sen perusteella mitä olen käsikirjoitusta nähnyt, niin uskon että tässä on potentiaalia erinomaiseen sovitukseen!”

Rinne ynnää, että ”sarja yhdistää useilla eri tavoilla kuvattua ja näyteltyä materiaalia sekä sarjakuvan tyylistä piirrosgrafiikkaa ja animoituja kohtauksia.”

Tässä on potentiaalia parhaaksi suomalaiseksi tv-komediaksi sitten Kummelin ja Ranuan kummien. Odotan pelonsekaisella tärinällä.

Lisätietoja: https://peliala.wordpress.com/

matkailua_pelialalla_miharinne_uut20151105_n1

Lisää aiheesta

Legendaarinen pelialasarjakuva heräsi haudastaan!

Matkailua pelialalla -sarjakuvan tekijä kertoo luomuksestaan

Peliala-sarjakuva nyt myös iSarjiksena

Pelintekijäkin ansaitsee elämän