Uusimmat

Pelitapahtuman ammuskelusta selvinnyt on haastanut EA:n oikeuteen huonoihin turvajärjestelyihin vedoten

31.08.2018 20:03 Muropaketin toimitus

Yhdysvaltain Jacksonvillessä järjestetyssä pelitapahtumassa sattuneen ammuskelun jälkipyykkiä käydään vielä pitään – aivan kuten kuuluukin. Nyt eräs tästä väkivaltaisesta tilanteesta selvinnyt henkilö on haastanut tilaisuuden järjestäjän Electronic Artsin käräjille.

Yhdysvaltojen tämän vuoden jo 236. joukkoammunta on nostanut jälleen kerran kysymyksiä siitä kuinka tällaisista täysin järjettömistä teoista voisi päästä eroon.

Nyt eräs ammuskelusta selvinnyt on haastanut tapahtuman järjestäjän Electronic Artsin oikeuteen huonojen turvajärjestelyiden vuoksi. Haasteen mukaan EA ei tehnyt kylliksi joukkoammuskelun estämiseksi.

Haasteen takana on Jacob Mitich joka loukkaantui ammuskelussa saadessaan luodin jalkaansa. Mitich sanoo, ettei NFL Madden -turnauksen GLHF Bar -tapahtumapaikalla ollut kylliksi turvatoimia, toisin kuin muissa peliturnauksissa. Haaste on osoitettu EA:n lisäksi esimerkiksi Jackson Ville Landing Investments – ja Sleiman Enterprises -yrityksille ja GLHF Bar -turnauspaikalle.

On epäselvää voiko Mitich saada haasteen kautta korvauksia.

EA on ilmoittanut, ettei peliturnauksen karsinnat ole yrityksen järjestämiä vaan niistä ovat vastuussa eri yhteistyökumppanit. Pelijättiläinen lupaa, että jatkossa kaikki sen järjestämät peliturnauspaikat ovat turvallisia sekä pelaajille ja yleisölle.

Uutisoimme aiemmin, että EA lahjoittaa miljoona dollaria ammuskelun uhreille ja näiden perheille.