Uusimmat

Philipsiltä tuli markkinoille langattomat TAG5106-pelikuulokkeet – panostettu äänen etäisyyden arviointiin

02.12.2022 07:48 Muropaketin toimitus

Philips tuo markkinoille langattoman pelikuulokkeen nimeltään TAG5106.

Philips MMD kertoi julkaisevansa ergonomisiksi kerrotut premium-luokan pelikuulokkeet, vaikka niiden hinta ei päätä  huimaa. Kuulokkeet ovat MMD:n mukaan suunniteltu pelaajille, jotka etsivät yhdistelmänä mukavuutta, erinomaista äänentoistoa ja edistynyttä langatonta teknologiaa.

Kuulokkeet tukevat sekä alhaisen viiveen tarjoavaa 2,4 GHz langatonta yhteyttä että Bluetoothia. Pelaajat voivat kätevästi vaihtaa näiden kahden yhteysmuodon välillä napin painalluksella.

MMD kertoo pelikuulokkeiden tarjoavan myös 7.1 DTS Headphone:X 2.0 -surround-tekniikan, parannetun bassotoiston sekä yleisesti ottaen selkeän äänentoiston, jonka pitäisi taata muun muassa tarkat askeläänet. MMD antaa ymmärtää kuulokkeiden mahdollistavan myös hyvän äänien etäisyyden paikallistamisen. Sen pitäisi luoda ainakin parempi realismin tunne.

Lisäksi kuulokkeissa on irrotettava, melua vaimentava mikrofoni. Tuote tukee PC, Mac ja PlayStation -alustoja. Akunkesto on luvatusti 45 tuntia. Philips TAG5106 on ostettavissa Britanniassa hintaan 74,99 puntaa, joka kääntyy hintaan noin 87 euroa. Hinnan voi odottaa olevan Suomessa hiukan kalliimpi.

Muropaketin uusimmat