Uusimmat

Pitkään odotettu Dead Island 2 on todellinen menestys

25.04.2023 16:01 Muropaketin toimitus

Dead Island 2:ta saatiin odottaa vuosikausia, mutta heti ensimmäisten päivien myyntiluvut povaavat suurta menestystä.

Dead Islandin jatko-osan taival on niin pitkä ja monivaiheinen, että se jää pelihistoriaa yhtenä pisimpään tuotantohelvetissä viettäneistä projekteista. Pitkän odotuksen jälkeen oli vaikea uskoa laadukkaaseen peliin, mutta todennäköisyyksien vastaisesti Dead Island 2 on saanut kohtuullisen vastaanoton ja myös menestynyt hyvin myyntiluvuissa.

Video Games Chronicle kertoo, että viime perjantaina ilmestynyt Dead Island 2 myi jo ensimmäisen kolmen päivän aikana yli miljoona kappaletta. Saavutus on melkoinen kun ottaa huomioon, että peli on ollut enemmän tai vähemmän tekeillä vuodesta 2014 asti, eikä sen julkaisua mitenkään valtavasti rummutettu.

Dead Island 2 on saanut myös kriitikoilta kohtuullisen vastaanoton, ja Metacriticissä pelin arvosana on alustasta riippuen 74-76. Muropaketin arviossa peli sai kolme tähteä ja siitä löytyi myös hyvää sanottavaa. Kriitikkomme kirjoitti:

”Dead Island 2 onnistuu asiassa, missä monet modernimmat ja monimutkaisemmat pelit epäonnistuvat. Dead Island 2 on nimittäin ihan viihdyttävä peli. Mikäli haluaa löytää peliporukalle perushauskaa co-op-pelattavaa vaikka viikoksi, voi valinta hyvillä mielin osua Dead Island 2:een.”

Dead Island 2 on saatavilla PC:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, PS4:lle ja PS5:lle.

LUE MYÖS: Arvostelu: Dead Island 2 on rehellisen aivotonta zombiräiskintää, jonka tekeminen nieli melkein 10 vuotta