Uusimmat

PlayStation-fanin rakkaimmat kuulokkeet: testissä PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0

21.04.2016 10:00 Jukka O. Kauppinen

Todellinen PlayStation-fani käyttää tietenkin aitoja PlayStation-kuulokkeita, kuinkas muuten. Ja onneksi ne ovat hyvät, kuten Miikka Lehtonen meille kertoo!

Wireless Stereo Headset 2.0 on saatavilla kahdessa eri värityksessä, mustana ja valkoisena. Meille testiin osuivat valkoiset kuulokkeet. ”Valkoinen” on ehkä hieman harhaanjohtava termi, sillä väri on oikeammin hieman harmahtava. Pantaosan sisäpinta on PlayStationin sininen ja kuulokkeita on koristeltu sangen hillitysti. Logot ovat pieniä ja tyylikkäitä: ei mitään isoja räpellyksiä, vaan PlayStation-ohjaimestakin tutut symbolit sangan kummassakin päässä

Kuulokkeista ei löydy hirvittävästi painikkeita tai muitakaan viritelmiä. Vasemmassa kupissa on mini-USB-liitin lataamista varten, sekä 3,5mm liitin erikseen kiinnitettävälle mikrofonille. Kuulokkeista löytyy kumisen pinnoitteen alle pistetyt, eli hassusti sieltä esiin pullistuvat, painikkeet volyymin säätelylle, kuulokkeiden mykistämiselle, virtuaalisurroundin aktivoinnille tai sammuttamiselle sekä säädin, jolla voi määrittää, miten voimakkaasti chatti kuuluu läpi suhteessa peliääneen.

Ainoa esillä oleva kytkin on kolmiasentoinen virtanappi: yhdessä asennossa kuulokkeet on sammutettu, kahdessa muussa ne ovat päällä eri ekvalisaattoriasetuksilla. Niistä lisää myöhemmin.

Lue koko artikkeli: PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0: laadukasta ääntä järkihintaan

Kuulokkeet

Lisää aiheesta

Creative Sound Blaster P5 – testissä napakat ja tasapainoiset nappikuulokkeet

LucidSound LS30 – kuulokemarkkinoiden uusi tulokas räjäytti laatupankin

QPAD QH-85 -pelikuulokkeissa on hyvä äänenlaatu mutta mikki on rikki

Turtle Beach Ear Force Z60 – basso jytisee taas

Razerilta hurjat 200 euron pelikuulokkeet