Uusimmat

Riders Republic laajenee maailmanluokan BMX-tähdillä

15.09.2022 22:08 Muropaketin toimitus

Ubisoft on yhteistyössä WeThePeoplen ja Red Bullin kanssa julkaissut trailerin, jossa esitellään BMX-taitopyörien hengästyttäviä temppuja, kuten hurjia hyppyjä, vaikeita pyörityksiä, kaiteilla liukumista ja etupyörällä ajamista.

Mukana ovat maailmanluokan BMX-tähdet, kuten Courage Adams, Bruno Hoffmann, Felix Prangenberg, Jordan Godwin ja Broc Raiford. He esittelevät toinen toistaan rajumpia pyörätemppuja ja erilaisia kikkoja, mitä pyörillä on mahdollista tehdä. Lisäksi esittelyvideolla nähdään upeaa pelikuvaa erilaisine pyörätemppuineen videokuvan rinnalla.

Extreme-urheilua monissa muodoissaan tarjoava Riders Republic tunnetaan myös hurjista polkupyöräkisoistaan, joissa vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei kaihdeta. Realistisesti mallinnettu polkupyörien ajofysiikka taipuu myös monipuolisiin BMX-temppuihin ja vauhdikkaisiin kikkailuajoihin. Niissä erilaiset esteet, kallistukset, kaiteet, jyrkät reunat ja portaat nähdään lähinnä mahdollisuuksina tehdä toinen toistaan vaikeampia haasteita BMX-pyörän ominaisuuksia hyödyntäen.

BMX-temppuajot ovat koettavissa sekä yksin että hauskoissa moninpelitiloissa. Lisäksi neljäs pelikausi tuo mukanaan uusia varusteita ja vaatteita hahmolle sekä erilaisia viritysosia fillareille. Suorittamalla erilaisia haasteita on luvassa palkintoja, joilla kovan luokan tekijät erottuvat amatööreistä.