Rift-kehittäjän Trove tahtoo Minecraftin reviirille

17.11.2013 16:00 | Juho Anttila

Trove

Kalifornialainen Trion Worlds on tunnettu erityisesti erinomaisesta Rift-morpista ja ei ihan niin onnistuneesta, räiskintäpainotteisemmasta Defiance-verkkopelistä. Tämän lisäksi työn alla on myös lords management -henkinen End of Nations.

Projektit eivät lopu tähän, sillä nyt Trion Worlds on julkistanut myös neljännen verkkopelin. Ilmaispelattava verkkoseikkailu Trove muistuttaakin enemmän kuin vähän kaikkien tietämää Minecraftia. Peliä on kehitetty pienen tiimin toimesta jo vuoden päivät ja nyt se on valmis alphatestivaiheeseen.

Trovessa ideana on luoda dynaamisesti maailma, joka kannustaa pelaajia luovaan rakentamiseen ja purkamiseen. Myös tutkiminen tulee olemaan pelissä keskeisessä roolissa. Pelaajat pystyvät tuottamaan sisältöä pelimaailman ulkopuolella ja tuomaan sitä sitten mukaan peliin. Kuulostaa siis enemmän kuin vähän Minecraftilta, mutta ehkäpä Trovella on jotain omaakin tarjottavaa. Katsokaa vaikka oheinen video ja päättäkää itse.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Mainio morppi Rift saa muhkean sisältöpäivityksen

Mulkaisu: Defiance

Defiance-kehittäjä irtisanoo

Keskustelu

@4 … joka taas näyttää kamalalta tällä grafiikkamoottorilla.

Ei tämä turhanpäiväinen rakentelu iskenyt Minecraftissakaan, joten tuskin tämänkään parissa. Aika suoralta kopiolta Cubeworldista tämä kyllä vaikuttaa.

Enemmänkin tämä on Cube World kopio kuin Minecraft kopio. Hudikin näyttää olevan melkeen 1:1 Cube Worldin kanssa, mukaan on vain lisätty rakennus elementit…

mikä ihmeen tarve kaikilla on tehdä niin visuaalisesti kuin sisällöllisestikin minecraft klooneja :E

ymmärrän jos graafinen tyyli halutaan kopioida mutta miksi sisällön pitää silloin olla sitä ainaista rakentamista ja tutkimista :D

Eikös tämä ole jo joku viides suora minecraft klooni :D

@1 +1
Lisäksi dynaamisen maailman saralla Trovella tulee olemaan Everquest Nextin/Everquest Next Landmarkin nimiset ’pikku’ kilpailjat.

Keskittyisivät nyt siihen ArcheAgen lokalisaatioon ennen tällasta

Muropaketin uusimmat