Uusimmat

Ryöpsähdys DLC:tä – Alien Isolation, Assassin’s Creed, Lara Croft, Far Cry 4

15.01.2015 10:40 Jukka O. Kauppinen

Viime päivinä on ilmestynyt suht tiukka annos uutta DLC:tä eri peleihin. Mitäpä sitä suotta kaikkea erikseen uutisoimaan, tiivistetään yhteen annokseen.

 

Alien Isolation –avaruuskauhuilun Safe Haven lisää peliin uuden pelitilan, Salvage Challengen. Survivor Modessa pelattavassa haastetilassa pelaajien on suoritettava sarja tehtäviä, kuolematta. Kello tikittää ja vastustajia riittää. Lisärin päähenkilö on Sevastopol-aseman viestintäpomo, joka on jäänyt jumiin asemalle tapahtumien räjähtäessä käsiin.

Safe Haven on pelin kolmas laajennus.

Lisätietoja: www.alienisolation.com

 

 

Lara Croft and the Temple of Osiris puolestaan sai Ice Death Pack –lisärin, joka tuo peliin uuden luolaston haasteineen, salaisuuksineen ja vihollisineen. Ja tietenkin mukana on myös uusia aseita, amuletteja ja kivan klassinen asu Laralle.

Lisätietoja: http://www.laracroft.com/

 

 

Far Cry 4 vie puolestaan kiven sisään, sillä Escape from Durgesh Prison on melkoinen pakohaaste aikaa vastaan. Ajay ja Hurk on heitetty vankilaan kidutettavaksi, ja karkuun pitäisi päästä. Raviravi!

Lisätietoja: http://far-cry.ubi.com/en-FI/home/

 

 

Assassin’s Creed Unity puolestaan vie pelaajat kuolleiden kuninkaiden hoteisiin. Hui! Dead Kings DLC vie pelaajat aivan uuteen kaupunkiin, joka tunnetaan nykyään nimellä Saint-Denis. Tuolloin se oli Franciade. Täällä Arnon täytyy selvittää Ranskan muinaisten kuninkaiden salaisuuksia. Miksi? Se selvinnee sitten….

Lisätietoja: www.assassinscreed.com

 

 

Call of Duty: Advanced Warfare puolestaan saa 27.1. Havoc DLC:n, joka lisää peliin neljä uutta moninpelikartaa, uuden aseen, kustomoituja asevariantteja sekä ihan uuden zombilajin, joka on entistä keljumpi nitistettävä.

Lisätietoja: http://www.callofduty.com/advancedwarfare/

 

Lisää aiheesta

Alien: Isolation (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Assassin’s Creed Unity (PC, PS4, Xbox One) 

Far Cry 4 (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)