Uusimmat

Saavatko PS5 ja Xbox Series X vielä tehokkaammat versiot? Yksi maailman suurimmista pelijulkaisijoista vastaa

18.05.2023 17:30 Muropaketin toimitus

Take-Two Interactiven toimitusjohtaja Strauss Zelnick on kommentoinut mahdollisia tehokkaampia versioita nykysukupolven konsoleista.

PlayStation 5 ja Xbox Series X/S saapuivat markkinoille loppuvuodesta 2020, eli niiden julkaisusta on vierähtänyt jo 2,5 vuotta. Paljon on huhuttu siitä, julkaistaanko konsoleista vielä tehokkaamman versiot, samaan tapaan kuin viime sukupolvella julkaistiin PS4 Pro ja Xbox One X.

Virallista tietoa tehokkaammista konsoleista ei ole, mutta nyt yksi maailman suurimmista pelijulkaisijoista on kommentoinut asiaa. GTA-julkaisijana parhaiten tunnetun Take-Two Interactiven toimitusjohtaja Strauss Zelnick on vastannut tuoreessa haastattelussa kysymykseen tehokkaammista konsoliversioista, kertoo Video Games Chronicle.

Zelnickiltä kysyttiin tarkkaan ottaen, että uskooko hän PS5:n ja Xbox Series -konsoleiden saavan tehokkaammat versiot, ja lisäksi, oliko edellisen sukupolven päivitetyillä konsoleilla vaikutusta pelimyynteihin.

”Varmaan saamme sellaiset, ja niillä ei ollut paljon vaikutusta liiketoimintaan”, Zelnick vastasi.

Kyse ei selvästikään ole mistään virallisesta julkistuksesta, mutta Take-Twolla on vahva kosketus koko pelialaan ja todennäköisesti myös sisäpiirin tietoa tulevista kehityssuunnista. Muun muassa Rockstar Gamesin ja 2K Gamesin omistava Take-Two Interactive on yksi maailman kymmenestä liikevaihdoltaan suurimmasta pelijulkaisijasta.

Josko Sonyn ja Microsoftin konsoleista todella julkaistaan tehokkaammat versiot, voimme vain arvailla, milloin ne julkistetaan, saati näkevät päivänvalon. PS4 Pro julkaistiin aikanaan vuonna 2016, kolmisen vuotta PS4:n perusmallin ilmestymisen jälkeen. Xbox One X puolestaan ilmestyi noin neljä vuotta perusmallin jälkeen, vuonna 2017.

LUE MYÖS: Grand Theft Auto 6:n julkaisuaikataulusta saatiin aika vahva vihje – ei välttämättä enää kauaa