Uusimmat

Serious Sam 3: BFE on kuin muistojen vuoristorata – eli jo monesti nähty

16.12.2012 20:00 Jukka O. Kauppinen

Konsta Haapala matkasi syvälle limboon ja tunsi, että hän oli kokenut sen kaiken jo ennenkin. Sillä Serious Sam 3: Before First Encounter oli kuin jokin tuttu, vanha ystävä, joka kertoi samat tarinat kuin viimeksikin….

Sam pudotetaan keskelle kaupungin raunioita ja käsketään matkaamaan kaupungin laidalle. , ja puhelimessa käsketään tulla laidalle. Raunioiden onkaloita oli kiva tutkiskella suurin piirtein 32 sekuntia, kunnes pelaaja tajuaa, ettei siellä edes ole mitään löydettävää. No, eihän tämä mikään roolipeli olekaan.

Ensimmäisen vihollisen jälkeen peli tallentuu automaattisesti. Tässä vaiheessa tämä tuntuu naurettavalta, mutta kun peli muistuttaa mistä Serious Samit tunnetaan, niin siitä on jo kiitollinen. Paino sanalla kun. Alkuvaiheessa peli näet muistuttaa jotain ihan muuta.

Aluksi luulin pelaavani Call of Duty: Modern Serious Samia. Olet yksin ja tapat tuttuja vihollisia yksitellen ja samalla totuttelet vähän kontrolleihin. Kun ensimmäinen lauma jo aiemmista peleistä tuttuja vihollisia juoksee kohti, sitä innostuu kuin pieni lapsi ja alkaa räiskimään. Aaltojen väleissä tapahtuva tallentelu pienentää epäonnistumisen kynnystä, vaikka onhan tuo nyt aivan uskomatonta hemmottelua.

Lue koko arvostelu:Serious Sam 3: Before First Encounter (Xbox 360)

Lisää aiheesta

Serious Sam (PC)

Xbox Live Arcade -pelit testissä (osa 9)

Lue myös

Call of Duty: Black Ops 2 -moninpeliarvostelu (PC, PS3, Xbox 360)

Mass Effect 3: Omega DLC (PC, PS3, Xbox 360)

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch -ennakko (PS3)