Uusimmat

Star Wars -päivän alet käynnistyivät etuajassa – edullisin peli maksaa alle euron

28.04.2023 16:37 Muropaketin toimitus

Vuotuista Star Wars -päivää vietetään vasta ensi viikolla, mutta edullista pelattavaa on tarjolla jo nyt.

Star Wars Day on perinteisesti 4. toukokuuta (May the 4th), ja silloin on yleensä myös Star Wars -pelejä saatavilla tavallista huokeampaan hintaan. Nyt kuitenkin Tähtien sota -alet ovat pyörähtäneet käyntiin jo ennen aikojaan ainakin Steamissa ja GOG:ssä.

Hinnat ja tarjonta vaihtelevat pelikaupoittain, mutta esimerkiksi lentoräiskintä Star Wars Squadrons kustantaa Steamissa vain 5,99 euroa ja viime vuoden kehuttu Lego Star Wars: The Skywalker Saga maksaa vain 19,99 euroa.

LUE MYÖS: Arvostelu | Lego Star Wars: The Skywalker Saga on niin hyvä peli, ettei edes Jar Jar Binks pysty sitä pilaamaan

Vanhempia Star Wars -pelejä on puolestaan tarjolla aivan pikkurahalla. Esimerkiksi alkuperäiset Star Wars Battlefront -pelit saa muutamalla eurolla, ja kaikkien edullisimpana löytönä Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith kustantaa huikeat 0,83 euroa.

Uutisen kirjoitushetkellä konsolien pelikaupoissa ei vielä näy Star Wars -päivän alennuksia.

Tänään ilmestyi myös aivan uusi Star Wars -peli, odotettu Star Wars Jedi: Survivor, joka on saanut erinomaisen vastaanoton pelimediassa. Jedi-seikkailu on saatavilla PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle.

LUE MYÖS: Arvostelu | Star Wars Jedi: Survivor on varmasti yksi vuoden parhaista peleistä

Muropaketin uusimmat