Uusimmat

Suomipeliviikot: ensin Cities, ensi viikolla Oceanhorn

12.03.2015 22:09 Jukka O. Kauppinen

Nyt muuten kelpaa suomipeleistä nauttivan PC-pelaajan olla. Tiistaina julkaistu Cities: Skylines saa näet ensi viikolla kaverikseen erinomaisen seikkailupelin, Oceanhornin.

Oceanhorn on aiemmin mobiililaitteille julkaistu ihastuttavan zeldamainen seikkailupeli, jota on kehuttu hirmuisesti, jopa Domessa:

Oceanhorn kuitenkin sulattaa kyynisimmänkin kopiointikriitikon sydämen rehellisyydellään. Tämä ei ole kapitalistisista lähtökohdista ponnistava hittipelin kopiokäännös, vaan tekijöidensä henkilökohtaisten innoittajien kunnianosoitus korkeimmassa muodossaan. Cornfox & Bros. rakastaa Zeldaa ja japanilaisia roolipeliklassikkoja aidolla antaumuksella. Tämä peli on selvästi tehty sisäisen palon, eikä ulkoisen pakon vuoksi. Se näkyy ja se tuntuu, koko suuren seikkailun ajan, jota voi varauksetta suositella kaikille.

 

Tekijöiden mukaan ”Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas yhdistää kiehtovan tarinankerronnan, henkeäsalpaavan 3D-grafiikan ja jännittävän pelikokemuksen unohtumattomaksi toimintaseikkailuksi. Pelaajan tehtävänä on ratkaista muinaisen merihirviö Oceanhornin ja Arkadian kuningaskunnan arvoitukset. Pelissä matkataan läpi tuntemattomien merien, ratkotaan arvoituksia, taistellaan hirviöitä vastaan, opetellaan taikoja ja etsitään muinaisia aarteita. ”

Ja tästä iloittelusta pääsemme siis nauttimaan jo ensi viikolla, 17.3., 14,99 euron hintaan.

Ja jos suomipeleistä puhutaan, niin tsekkaa toki myös tämänpäiväinen Silence of the Sleep -seikkailun arvio!

Lisätietoja: http://oceanhorn.blogspot.com

Lisää aiheesta

Oceanhorn (iOS) 

Toimituksen suosikkipelit 2013: Antti 

Upeasti zeldahtava suomiseikkailu Oceanhorn julkaistaan myös PC:lle