Uusimmat

System Shock 3 sai taakseen unelmatiimin

01.09.2016 14:30 Juho Anttila

System Shock on taas pinnalla. Monen monta peliä inspiroineesta scifieepoksesta tehdään uusioversiota ja myös sarjan kolmas osa on työn alla. System Shock 3:sta työstävä Otherside kehuskeleekin nyt, että pelin taakse on saatu kasattua varsinainen unelmatiimi.

Alkuperäisen System Shockin syntyyn vahvasti vaikuttaneen Warren Spectorin mukanaolosta on kerrottu jo aiemmin. Spectorin lisäksi tiimiin on saatu värvättyä 22 vuotta pelialalla toiminut Sheldon Pacotti, joka vastasi muun muassa alkuperäisen Deus Ex:n käsikirjoitustiimin vetämisestä.

14 vuotta alalla toiminut Arturo Pulecio puolestaan on vaikuttanut ennen kaikkea morppien parissa. Miehen CV:stä löytyy sellaisia nimiä kuten vaikkapa Lord of the Rings Online, Dungeons and Dragons Online, Dark Age of Camelot ja Warhammer Online. Jason Hughes puolestaan tunnetaan muun muassa Wing Commanderista ja Disneyn Epic Mickey:stä.

Mainittujen veteraanien lisäksi tiimistä löytyy muun muassa alkuperäisen System Shockin tekoäly SHODAN:a esittänyt Terri Brosius ja System Shockin lisäksi myös BioShockin parissa työskennellyt konseptitaiteilija Robb Waters. Tiimi ainakin näyttää olevan kunnossa, joten on syyät toivoa, että System Shock 3 tulee todellakin tekemään kunniaa edeltäjilleen.

Lisätietoja: othersidetease.com

System Shock
Kaikki jutut aiheesta