Uusimmat

Tahdotko olla seksikäs sisäkkö? Sunset auttaa

21.02.2015 12:00 Juho Anttila

Sunset

Räiskinnän vastapainoksi on hyvä saada välillä jotain aivan muuta. Kylmän sodan aikakausi ja sisällissodan runtelema trooppinen saari, joka ei missään nimessä ole Kuuba, vaikka siltä näyttäisikin tarjoavat ainakin kiinnostavat kehykset jos jonkinlaisille tarinoille. Kickstarterissa hyvin menestynyt Sunset kertoo yhden sellaisen vähemmän puhki kolutusta näkökulmasta.

Pian ilmestyvässä seikkailussa pelaaja asettuu sisäkön rooliin. Vuosi on 1972, paikka yllä mainittu trooppinen saari sisällissodan aikaan ja tehtävänä pitää komean kapinallisjohtajan luksusasunto kunnossa. Samalla etsitään tietoja kapinallisista ja kehitetään suhdetta mainittuun herrasmieheen.

Peli on kuvattu ensimmäisen persoonan kuvakulmasta. Tekijöiden itsensä mukaan inspiraatiota on otettu räiskintäpeleistä, siitä huolimatta, että pelistä on räiskintä kaukana. Ajatuksena on ollut tarkastella sellaisen hahmon elämää, jonka rooli peleissä on useimmiten toimia vain taustahahmona. Mielenkiintoinen näkökulma, joka mahdollistaa toivottavasti myös erilaisten pelillisten ratkaisujen esittelemisen.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Tropico 5 oli liikaa Thaimaan sotilasjuntalle

Persoonallinen, viehättävä seikkailupeli tytöstä, joka hallitsee aikaa – arvostelussa Life is Strange

Remember Me -kehittäjän aikamanipulaatioteinidraama ilmestyy ensi kuussa