Uusimmat

Tältä näyttää prototyyppi kannettavasta Nintendo 64 -konsolista

14.12.2017 22:11 Muropaketin toimitus

Elektroniikkavalmistaja Hyperkinin työntekijä julkaisi henkilökohtaisella Facebook-sivullaan kuvia kannettavasta Nintendo 64 -konsolin prototyypistä, ja päätyi vähemmän yllättäen hankaluuksiin.

Puolisen vuotta sitten uutisoimme Nintendon tehneen patenttihakemuksia, joista eräs koskee Nintendo 64:n legendaarista ohjainta. Tämä herätti spekulointia siitä onko Nintendo kehittelemässä vuoden 1996 konsolistaan miniversiota. Nintendo ei ole vielä vahvistanut tai kieltänyt N64:n pienoismallia, mutta lisälaitevalmistaja Hyperkin on kehittänyt prototyypin kannettavasta Nintendo 64 -konsolista. Asia tuli ilmi, kun eräs yrityksen työntekijä koki hyväksi ajatukseksi vuotaa laitteesta kuvamateriaalia sosiaaliseen mediaan.

Hyperkinin työntekijä Ramon Navos-Moral on ladannut henkilökohtaiselle Facebook-tililleen kuvia kannettavasta N64:stä, joka on käytännössä Nintendo 64:n ohjain ruudun kera. Kuvasta näkyy, kuinka pelikasetti sopii ohjaimen yläpäähän. Navos-Moral oli ilmeisesti Super Mario 64:n kimpussa kuvia ottaessaan.

Hyperkin ei ole vuodetuista kuvista kovin iloinen ja se onkin tiedotteen mukaan “aloittanut prosessin” työntekijäänsä kohtaan. Hyperkin on lisäksi vahvistanut, että laite on olemassa ja muistuttaa, ettei se välttämättä koskaan päädy tuotantoon saakka.