UUSIMMAT

Tässä olisi vihdoin aitoa pelivideota Wasteland 2:sta!

07.09.2012 11:30 | Miikka Lehtonen

Wasteland 2. Pelkkä nimen mainitseminenkin saa niskavillat pystyyn, sen verran tiukasti Lehtosella odotellaan jatko-osaa 80-luvun lengedaarisimpiin peleihin kuuluvalle roolipelieepokselle. Tähän saakka on ollut tyytyminen pariin hassuun kuvaan, mutta nyt… nyt meillä on videota.

Brian Fargo keräsi loppukeväästä itselleen tujun potin käteistä Wasteland 2:n jatko-osan kehittämistä varten. Jos Wasteland jostain syystä ei ole tuttu, se oli Falloutin edeltäjä, joka 50-luvun tunnelmien sijaan sijoittui 80-luvulle jämähtäneeseen maailmanlopun jälkeiseen maailmaan. Ja jatko-osa jatkaa samaa rataa, mutta nyt modernimmalla teknologialla. Ei sinänsä ole mikään ihme, että pelistä on kuultu näin vähän, sillä lopullinen teoshan ilmestyy vasta lokakuussa 2013. Mutta harmi se kyllä on, sillä moni odottelee innolla jokaista pientä tiedonjyvääkin, joka sattuu Brian Fargon pöydästä eteemme putoamaan.

Ja tiedonjyväsistä on kyse tälläkin kertaa, sillä Fargo esitteli peliään äskettäin Unite 12 -tapahtumassa, jossa Unity-pelimoottorin valmistajat ja käyttäjät tapasivat yhteisen kiinnostuksen kohteensa tiimoilta. Kyse ei olekaan siis mistään peliesittelystä vaan yleisestä ”tällaista settiä me teemme Unityllä” -fiilistelystä.

Videon teemana on vain esitellä sitä, millaisen kamerasysteemin tiimi on peliinsä kehittänyt. Fargon sanojen mukaan animaationopeuksista ja muista pikkujutuista ei kannata vielä stressata, sillä pelihän ei ole vielä edes alfa-asteella.

 
Lisää aiheesta

Wasteland 2:n Kickstarter-keräys aukesi ja poikii jo kivasti rahaa

Wasteland 2 ei olekaan hihasta tempaistu peliprojekti 

Mitä Tim Schafer edellä, sitä Brian Fargo perässä

Lue myös

Test Drive: Ferrari Racing Legends (PC, PS3, Xbox 360)

Guild Wars 2 -matkapäiväkirja – osa 3: Kehitys kehittyy

EA-pomo ei julkaise ainuttakaan puhdasta yksinpeliä

Tim Schafer harmittelee epäonnistunutta Brütal Legend -markkinointia

Keskustelu

Sori ;-)
Joskus täytyy edes ihan vähän kokeilla nouseeko eturengas :)
-jok

@2
No kylläpä sitä keulitaan ja ollaan niin wanhoja. ;)

Eiköhän jokaisella ole oikeutensa omiin muistoihinsa.
Kyllä Fallout 2 oli vaan poikaa. Ei malttaisi odottaa tätä uutta tulokasta.

Sinällään hupaisaa, että kun on muutamalla foorumilla lueskellut kommentteja, niin jotkut ovat paniikissa nimen omaan animaatiosta ja ”muista pikkujutuista”. Osa faneista on niin pihalla pelinkehityksestä, että ei voi kuin silmiään pyöritellä vaikka nimen omaan sanotaan, että ei kannata vielä ruveta niistä asioista stressaamaan.

Ja sitten on vielä ne pettyneet, jotka olisivat halunneet spriteillä toteutetun pläjäyksen.

Näinkin lyhyt pätkä herätti välittömän pelihimon. Alkuperäisten Falloutien tunnelma oli vahvasti läsnä. Sen teki lähinnä värimaailma ja musiikki.

Muropaketin uusimmat