Uusimmat

Team Fortress 2 saa oman Horde-pelitilansa – pelaa Mann vs. Machinea jo huomenna!

14.08.2012 14:45 Tero Lehtiniemi

Iästään huolimatta äärettömän suosittu Team Fortress 2 on koko historiansa ajan keskittynyt vain ja ainoastaan pelaajien väliseen nahinointiin. Tähän on kuitenkin tulossa muutos jo tällä viikolla, kun peli saa hyvin salaisuuksien verhon alla pidetyn Mann vs. Machine -laajennuksensa. Alun perin kolmanneksi osapuoleksi huhutut robotit eivät suinkaan sekoita normaalin moninpelin pakkaa, vaan luvassa on jotain aivan muuta.

Mann vs. Machine on Gears of Warien Hordea ja Halojen Firefightia muistuttava pelitila, jossa maksimissaan kuuden pelaajan ryhmä taistelee aalloittain hyökkääviä robottilaumoja vastaan. Mann Co:n tukikohtien pommittamista yrittäviä robotteja on kahdeksaa perustyyppiä, jotka perustuvat pelin olemassa oleviin hahmoluokkiin. Lisäksi vastassa on pomminkantajia, erilaisia jättiläisiä ja suuri, jonkinasteinen pomoluokan robotti jonka luvataan jättävän jälkeensä telaketjun jälkiä. Aaltojen välissä on mahdollista parantaa ja vaihtaa varustusta, ja menestyksekkäille robotintappajille on luvassa mitäkäs muutakaan kuin loottia.

Itse laajennus on tosiaan pelattavissa ilmaiseksi huomisesta eteenpäin, mutta fiiliksiä voi kohotella jo alla olevalla trailerilla.

 

Lisätietoja: Valve

Lue myös

Deadlight (Xbox 360)

Sleeping Dogs – triadeja Hong Kongin hiekkalaatikossa

Double Fine hylkää perinteisen kustantaja-julkaisumallin ja lähtee fanien kelkkaan

Näe huippusalainen sammakkoteknologia – Crysis 3 videolla

Muropaketin uusimmat