Uusimmat

Tirkistelijöiden tappelupeli: Girl Fight on pelkkiä perseitä ja tissejä

20.11.2013 22:00 Jukka O. Kauppinen

Elisa Wiik uhrautui ja teki sankariteon: hän suostui ottamaan tutkittavakseen epämääräisen Girl Fight –tappelupelin. Eikä peli nimestä suinkaan parantunut.

Hahmosuunnittelu on aivan kamalaa. Jokaisella naisella on yllään hyvin paljastavat asut, jotka eivät jätä juuri mitään mielikuvituksen varaan. Seksikäs pukeutuminen ja tissit ovat iloisia asioita, mutta tässä mennään jo naurettavuuden puolelle. Pomppivat tissit vievät huomiota taistelusta ja pikkupöksyjäkin vilkkuu vähän väliä hahmojen kaatuessa. Pelaaminen tuntui kuin tirkistelyltä. Ihan sama vaikka hahmot ovatkin paperilla vahvoja ja pystyviä naisia. Pelitilassa heidät on typistetty tisseiksi ja perseiksi, esineellistetty.

Muutenkin hahmot on veistetty aivan samasta puusta. Kaikki rinnat ovat samankokoisia, vartalotyypit samanlaisia. Jopa kasvot ovat yhtä kauniita ja unohdettavia. Vaihtelua tulee ainoastaan hiustyyleistä, ihonväristä ja niukoista asuista. Positiivista sentään on ihonvärin lievä vaihtelu, ihan kaikki eivät ole valkoihoisia. Tämänkin ilon peli tosin pilaa taisteluiden lopussa. Kun turnaus on ohi, ruudulle ilmestyy osa naisen kasvoja. Hahmosta riippumatta naisen silmä on aina sininen ja ihonväri hyvin vaalea.

Pelaaja saa turnauksen voitosta palkinnoksi ruudulleen pin-up -kuvan, jossa hahmon niukat vaatteet on riisuttu minimiin. Osa on toteutettu hyvällä maulla, osa vähemmällä. Ja jos häviät? Ei haittaa. Tappion kärsinyttäkin pelaajaa hemmotellaan seksikkäällä kuvalla, joka on erilainen kuin voitosta saatava. Jos ne eivät riitä, niitä voi ostaa lisää kauppapaikalta.

Lue koko arvostelu: Girl Fight (PS3, Xbox 360)

Lisää aiheesta

Jojo’s Bizarre Adventure HD (PS3, Xbox 360)

Killer is Dead (PS3, Xbox 360)

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 (PS3, Xbox 360)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows (PC, PS3, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat