Uusimmat

Total War: Shogun 2 saa demon 22.2.

16.02.2011 11:35 Jukka O. Kauppinen

Aijai. Ensi viikon tiistai on monille PC-pelaajille maaginen päivä. Tuolloin näet julkaistaan Total War: Shogun 2 -pelin demo. Lämmittäkää Steaminne ja rasvatkaa internet-kaapelinne!

Steam-palvelun kautta julkaistava demo sisältää Segan ilmoituksesta päätellen ainakin pari skenaariota ja mahdollisuuden ihastella Japanin kampanjakarttaa.

Varsinainen Shogun 2 julkaistaan PC:lle 15.3.2011. Pelin on tehnyt tuttuun, legendaariseen tapaansa brittiläinen Creative Assembly.

Lisätietoja: http://www.totalwar.com/

Lisää aiheesta

Total War: Shogun 2 -ennakko (PC)

Vuonna 2000 julkaistu Shogun: Total War oli poikkeuksellisen kiehtova strategiapeli. Se oli kiinnostava jo puhtaasti aihepiirinsä vuoksi, mutta kaikeksi onneksi myös itse peli oli priimakamaa. Pelin tehnyt The Creative Assembly on viime vuodet seikkaillut aivan muilla sotatantereilla, mutta palaa maaliskuussa Nousevan Auringon maahan. Ja voi veljet, se paluu tulee olemaan komea.

Allekirjoittanut innostuu strategiapeleistä jostain syystä äärimmäisen harvoin. Erinomaisesta Total War -sarjastakin ainoa kovaa kulutusta nähnyt on se aito ja alkuperäinen Shogun. Niinpä olikin todella mielenkiintoista käydä The Creative Assemblyn luona testaamassa, miltä Japanin valloitus tällä kertaa tuntuu.

Shogun 2: Total War -ensikosketus

Ensimmäinen Shogun oli Se peli, joka syöksi Total War -sarjan laajaan tietoisuuteen ja supersuosioon. Ja kun eDomessa kyselimme edellisen, Napoleon: Total Warin jälkeen mitä aikakautta seuraavan Total Warin pitäisi käsitellä, niin vastaukset olivat ylivoimaisen selkeitä: palatkaa Shoguniin.

Ja näin me saamme juuri sitä mitä toivoimmekin. Shogun 2.

Onko Total War -sarja sinulle tuttu?

Katso tilanne vastaamatta