Uusimmat

Tuore PlayStation-peli näyttää olevan todellinen myyntifloppi

17.04.2022 16:30 Muropaketin toimitus

Moss: Book II on toistaiseksi jäänyt hyvin vähälle huomiolle, vihjaavat PlayStation-sivuston pelaajaluvut.

Pidetyn VR-peli Mossin jatko-osa ilmestyi maaliskuussa, mutta pelin pelaajaluvut eivät lupaa hyvää. Suoria pelaajalukuja ei PlayStation-konsoleilta ole saatavilla, mutta kuten Video Games Chronicle uutisoi, antavat PSN Profiles -sivuston lukemat jonkinmoisen kuvan tilanteesta.

PSN Profilesissa toistaiseksi vain reilut 100 pelaajaa on merkinnyt omistavansa Moss: Book II -pelin. Vertailun vuoksi VGC kertoo, että samana päivänä Mossin kanssa ilmestyneen Weird Westin kertoo omistavansa jo 700 käyttäjää, vaikka sekin on pienemmän profiilin indiepeli.

Alkuperäisen Mossin puolestaan omistaa yli 20 000 PSN Profilesin käyttäjää. Vuosia sitten ilmestynyttä peliä on tosin ehditty jakaa jopa PS Plussan ilmaispelinä, joten sen lukuja ei voi suoraan vertailla.

Vaikka PSN Profiles ei anna kokonaiskuvaa, näyttävät lukemat huonoilta Moss: Book II:n kannalta. Pelaajalukuihin varmasti vaikuttaa se, että kyseessä on PlayStation VR -peli, mutta on PS VR -laitteitakin myyty yli 5 miljoonaa maailmanlaajuisesti. Jää nähtäväksi, löytääkö peli vielä pelaajansa vai onko Sonyn VR-pelistä tulossa totaalinen floppi.