Uusimmat

Uuden Army of Two -pelin co-op-demo ensi viikolla

07.03.2013 21:45 Jukka O. Kauppinen

Hypehype! Army of Two! Äijämenoo! Army of Two: The Devil’s Cartel –peli julkaistaan loppukuusta, mutta sitä ennen on jo tarjolla vähän meininkejä. Pelistä näet julkaistaan moninpelidemo jo ensi viikolla.

PS3:lle ja Xboxille saapuva demo tarjoilee ”jännittävää ja dynaamista kahden pelaajan co-op peliä, joka vie heidät syvälle Meksikon huumekartellien maailmaa.”

Demossa pelaajat astuvat palkkasotilaiden Alphan ja Bravon kenkiin, kun yrittävät pelastaa kaapattua poliitikkoa ja selvittää samalla toistakin pankkivankitilannetta.

”Alphan ja Bravon pitää tunkeutua kartellin linnakkeeseen ja tuhota tielleen asettuvat kamikaze-jäsenet. Ihmishenkien ollessa vaarassa parivaljakon täytyy hajaantua toisen rynniessä taistelemaan kasvotusten vihollisia vastaan samalla kun toinen nousee helikopterin kyytiin antamaan suojatulta minigunilla. Eeppisien räjähdyksien, massiivisen tuhon ja upouuden Overkill-ominaisuuden myötä pelaajat voivat kokea adrenaliinin täytteisen toiminnan jo ennen pelin julkaisua.”

Hypehype!

Army of Two: The Devil’s Cartel julkaistaan Suomessa 28. maaliskuuta PlayStation 3- ja Xbox 360 -konsoleille.

Lisätietoja: www.armyoftwo.com

 

Army of Two: The Devil’s Cartel -ensikosketus – luvassa riemukasta luotibalettia

Army of Twon äijäilyllä ja cooppimoninpeluulla on oma fanijoukkonsa, jolle kannattaa tarjoilla hyvää. Army of Twon palkkasoturimeiningin uusin versio tarjoaa juuri sitä parasta herkkua, jota räiskeiden ystävät pystyvät vain ikinä kaipaamaan. Näet isoja aseita ja valtavasti tulivoimaa.

 

Lisää aiheesta

Army of Two (PS3, 360)

Army of Two: The 40th Day (PS3, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat