Uusimmat

Uudet Xbox Game Pass -pelit julkistettiin – mukana lähes viiden tähden “odottamaton helmi”

02.05.2023 21:00 Muropaketin toimitus

Xbox Game Passiin on tänään lisätty odotettu räiskintäpeli Redfall, joka ei arvioiden perusteella ole jättimäinen menestys. Se on pelattavissa Xbox Series -konsoleilla ja PC:llä.

Xbox Game Pass kasvaa pian myös neljällä muulla pelillä, Xbox on tiedottanut. Nelikon kärjessä on Muropaketin arvostelussa loistanut toimintaroolipeli Weird West, jonka tapahtumapaikkana on okkulttinen villi länsi.

”Weird West on odottamaton helmi, jonka laajuus, yksityiskohtaisuus ja kokonaisvaltainen huippulaatu saattavat yllättää. Peli ei ole varsinaisesti rikki, mutta lukuisien bugien takia on vaikea puhua vuoden pelistä”, totesi Teemu Purhonen neljän tähden arviossaan.

Shadowrun Trilogy sisältää kolme taktista roolipeliä, jotka vievät synkkään lähitulevaisuuteen. Shadowrun-pöytäroolipeliin pohjautuva cyberpunk-trilogia on jo pelattavissa Xboxilla ja pilvipalvelussa. Fuga: Melodies of Steel 2 on jatko-osa kohtuullisia arvosanoja saaneelle vuoropohjaiselle roolipelille. Satumainen Ravenlok heittää toiminnantäyteiseen seikkailuun, jossa nuori sankaritar kulkee kohti vaarallista ennustusta.

Tarjolle tulevat pelit:

  • Ravenlok (konsoli, PC, pilvipalvelu): 4. toukokuuta
  • Weird West: Definite Edition (Xbox Series -konsolit): 8. toukokuuta
  • Shadowrun Trilogy (PC): 9. toukokuuta
  • Fuga: Melodies of Steel 2 (konsoli, PC, pilvipalvelu): 11. toukokuuta

LUE MYÖS: Gallup | Xbox Game Pass vastaan PlayStation Plus Extra ja Premium – kumpi on suosikkisi?

Muropaketin uusimmat