Uusimmat

“Voisitteko lopettaa sen?” – Baldur’s Gate 3:n kehittäjät joutuivat uhkailijoiden kohteeksi

Kuva: © Larian Studios

26.02.2024 16:50 Muropaketin toimitus

Baldur’s Gate 3:n virallinen modituki on tuloillaan, ja peliä kehittävä studio on tiedottanut kertovansa siitä peliyhteisölle haluamallaan tavalla. Häiriköinti tekee keskustelulle ainoastaan hallaa.

Larian Studiosin julkaisutoiminnan johtaja Michael Douse on paljastanut sosiaalisessa mediassa, kuinka pelistudiota kohtaan on esitetty erilaisia uhkauksia, sillä peliyhteisöön on valunut toksista käyttäytymistä. Tapaus juontaa juurensa Larianin paljastukseen siitä, että pelille on tulossa alustojen välinen tuki modeille.

“Kerromme syvällisesti pian siitä, miltä moditukemme tulee näyttämään. Olemme työskennelleet sen kimpussa pelin julkaisusta saakka. Kuten aiemminkin, keskustelemme siitä omalla tavallamme peliyhteisön kanssa. Uhkailu ja toksinen käyttäytyminen kehittäjiämme ja yhteisöämme kohtaan tekee ainoastaan haittaa keskustelulle. Voisitteko lopettaa sen”, Douse on lausunut.

Douse vertasi häiriköintiä siihen, että jokaiseen kaupunkiin mahtuu muutamia kiihkoilijoita.

“Baldur’s Gate 3 onkin aivan massiivinen saavutus ja roolipeligenren uusi mestariteos, jota ei voi kuin ihastella”, Joonas Pikkarainen on kirjoittanut Muropaketin arvostelussa.

LUE MYÖS: Baldur’s Gate 3:n ennätykset pistettiin uusiksi – tältä näytti, kun peli läpäistiin alle 20 minuutissa