Uusimmat

War Thunder: tankkeillaan taas [video]

08.05.2015 22:00 Jukka O. Kauppinen

War Thunder –pelaamiset ne vain jatkuvat, sillä mikäpä sen mukavampaa iltaviihdettä kuin pikku tankkisota silloin tällöin. World of Tanksikin tuli päivitettyä, ja täytynee katsella jos siitäkin kertyisi jotain semikivaa videota. Sitä odotellessa, jatkellaan neukkujen tankkeihin tutustumista Stugin kautta.

 

Mutta ensin taas pieni komedianpoikanen: tässä vaiheessa KV-2 oli jo aika rikki ja lähinnä vain odottelin, että kauanko vaunun tuhoutumiseen menee. Saivat kaverit aika pitkään ampuilla ennen kuin tehosi!

 

 

Stug III F – saksalainen rynnäkkötykki on varsin kiva peli. 75-millinen tykki puree aika hyvin kaikenlaiseen kalustoon ja laite on matala maali.

 

 

T-34 1942 – neukkujen yleisin panssarivaunu tuntuu raskaan kaluston jälkeen aika sporttiselta. Tykkikin puree aina välillä, joskin kyllä sitä 85-millistä välillä tekisi mieli.

 

KV-2 – neukkujen hyvin, hyvin raskas panssari on varustettu 152-millisellä kanuunalla, joka tekee rumaa jälkeä osuessaan. Mutta laite on hidas, kömpelö ja lataa tautisen hitaasti, eikä tällä tykillä todellakaan osuu pidemmän matkan päästä kuin tuurilla.

 

 

Su-122 – neukkujen raskaampi rynnäkkötykki. Ei kovin kätevä kapine. Iso tykki mutta lataa niin kovin, kovin hitaasti.

 

 

Su-85 – varsin näppärä panssarintorjuntavaunu. 85-millinen tykki ampuu tarkasti, lataa nopeasti ja vaunukin porhaltaa nopsasti.

 

 

Loppuun laatukomediaa: tuoreimmassa versiossa spawnaus failailee näemmä aika, aika usein. Hassuja juttuja on osunut omaankin silmään, mutta ei mitään näin lystikästä:

 

 

Lisää aiheesta

War Thunder – hienoja hetkiä ja raskaita neuvostovaunuja 

War Thunder – vähäsen videoita 

War Thunder (Linux, Mac, PS4, PC)

War Thunder vs World of Warplanes – f2p-lentosimujen sota 

Muropaketin uusimmat