Uusimmat

Warhammer-faniksi tunnustautuva näyttelijä sai unelmaroolin pelistä – ”Sanoin välittömästi kyllä!”

12.04.2023 15:20 Muropaketin toimitus

Warhammer 40,000: Boltgun -räiskintäpelin näyttelijä on itsekin miniatyyripelaaja.

Warhammer-figupelin faneihin kuuluu suuren luokan näyttelijöitä, ja nyt yksi tuoreimmista on myös roolitettu tulevaan Warhammer 40,000 -maailman räiskintäpeliin. Muun muassa iZombiesta ja Midnight Massista tunnettu Rahul Kohli nimittäin kuullaan pian ilmestyvän Warhammer 40,000: Boltgun -pelin pääosassa.

Kuten Warhammer Community kertoo, Kohlilla oli heti vastaus valmiina kun roolia tarjottiin.

”Auroch Digitalin tyypit ottivat yhteyttä minun tiimiini ja kysyivät, haluaisinko esittää päähenkilöä”, Kohli kertoi. ”Vastasin välittömästi kyllä!”

Rahul Kohli on tuonut Warhammer-fanituksensa näyttävästi esiin sosiaalisessa mediassa, vaikka hän hyppäsi mukaan figupeliin vasta vuoden 2022 alussa. Pohjatyönä pelirooliinsa hän muun muassa katsoi Angels of Death -animaatiosarjan ja pelasi aiemman Space Marine -räiskintäpelin.

”Space Marineilla on melkein kuninkaallinen tai shakespearemainen tapa puhua”, Kohli kuvaili. ”Joten minä vain laitoin päälle Ultramarines-t-paidan ja raskaat bootsit, karjuin repliikkini mikkiin ja toivoin parasta.”

Kuten aiemmin tänään kerroimme, Warhammer 40,000: Boltgun on juuri saanut virallisen julkaisupäivän ja uuden trailerin. Retrotyylistä Warhammer-mäiskettä tarjoillaan PC:llä, PS4:llä, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:llä ja Nintendo Switchillä 23. toukokuuta alkaen.

LUE MYÖS: Maailman suosituin figupeli saa uuden version – Säännöt muuttuvat käytännössä ilmaisiksi ja pelaaminen helpottuu