Uusimmat

Warhammer Onlinen päivät alkavat olla luetut

13.02.2011 14:58 Jukka O. Kauppinen

EA Mythicin pyörittämä Warhammer Online alkaa olla kaupallisen tiensä päässä, ellei firma tee nopeasti korjausliikettä.  Pelaajamäärät ovat laskeneet jo niin alas, että Mythic sulkee kaksi pelin neljästä jäljelläolevasta palvelimesta ja siirtää pelaajia suljettavilta palvelimilta jäljellejääville.

Parhaimmillaan Warhammer Onlinen maailmassa seikkaili yli 800 000 pelaajaa. Siitä ei kuitenkaan ollut kilpailijaa genreä dominoivalle arvatkaa mille, minkäjohdosta pelaajamäärät lähtivät tuntuvaan laskuun. Maaliskuussa 2009 pelillä oli enää 300 000 pelaajaa ja 14 palvelinta.

Sinänsä hyvälle verkkoseikkailulle toivoisi kuitenkin hyvää, joten toivokaamme että Miikka Lehtosen taannoinen kolumni muuttuisi todeksi.

Ja sitäpaitsi: Warhammer Online oli kaikkien aikojen ensimmäinen peli, jolle eDome myönsi aikoinaan Suosittelemme-peukun!

Lähde: R.I.P. Warhammer Online

Lue kolumni: Warhammer, muutu jo ilmaiseksi! 

Lisää aiheesta

Warhammer Online: Age of Reckoning (PC)

Warhammer Online sai jo syntyessään hieman ristiriitaisen startin elämään. Positiivisella puolella voidaan mainita pelin vertauskuvalliset vanhemmat, sillä Mythic loi aikanaan Dark Age of Camelotin, jota pidetään monilla tahoilla edelleen PVP-pelien mittatikkuna. Positiiviseksi voidaan laskea myös pelin lisenssi, sillä jos jokin maailma sopii sotaisaan massiivimoninpeliin, se on Warhammerin ikuinen sotanäyttämö.

Warhammer-tiimi vihaa RealID:tä

Warhammer Onlinen palvelimet Mythicille 

Warhammer Onlinen pelaajamäärä laski alle puoleen

Warhammer Onlineen mukaan ilmaiseksi