Uusimmat

Yksi vuoden parhaista Nintendo-peleistä on nyt saatavilla – ”Huippuluokan toimintapläjäys”

21.10.2022 15:50 Muropaketin toimitus

Nintendon tuorein yksinoikeuspeli on saanut erinomaisen vastaanoton.

Tuorein Mario-peli on jälleen osoittanut, että Nintendo Switchille julkaistaan erittäin laadukkaita yksinoikeuspelejä. Ubisoftin kehittämä Mario + Rabbids: Sparks of Hope on nimittäin niittänyt erittäin hyvät arviot pelimedialta ja noussut vuoden kehutuimpien Nintendo-pelien joukkoon.

Metacriticissä eilen ilmestyneen toimintapelin keskiarvo on 86, eikä sille listatuista kymmenistä arvioista yksikään ole oikeasti negatiivinen. Muropaketin arviossakin peli sai neljä tähteä, ja kriitikkomme kehui peliä näin:

”Pölhö jänösekoilu Mario + Rabbids Sparks of Hope liittyy lukuisten muiden Switchille tänä vuonna julkaistujen laatuteosten seuraan. Se on helposti lähestyttävä ja yhdistelee hienosti Mario-pelien parhaita puolia taisteluun, jollaista ei viiksekkään putkimiehen peleissä yleensä nähdä.”

LUE MYÖS: Arvostelu Mario + Rabbids: Sparks of Hope – laatutoimintaa höntillä huumorilla

Mario + Rabbids: Sparks of Hope on saatavilla vain Nintendo Switchille. Peli on jatko-osa roolipeliä ja strategiaa yhdistelevällä Mario + Rabbids: Kingdom Battlelle, joka sekin sai paljon kehuja ilmestyessään.

Muropaketin uusimmat