Uusimmat

PlayStation Classicin hinta pudonnut USA:ssa murto-osaan alkuperäisestä – retrokonsoli tarjouksessa myös Suomessa

15.07.2019 10:35 Muropaketin toimitus

Sonyn viime vuonna julkaisemaa retrokonsolia myydään rapakon takana pilkkahintaan, vaikka laite on ollut markkinoilla vasta seitsemän kuukautta.

Nintendon NES ja SNES -konsoleiden retroversiot osoittautuivat hittituotteiksi, joten Sony seurasi kilpailjansa esimerkkiä julkaisemalla viime joulukuun alussa PlayStation Classicin. Alkuperäistä pleikkaria muistuttava pikkukonsoli sisältää parikymmentä vanhaa peliä, mutta paketti jätti paljon toivomisen varaa niin ohjaimen kuin pelivalikoimankin suhteen.

Mitään hittiä PlayStation Classicista ei näytäkään tulleen, sillä nyt sitä myydään Yhdysvalloissa jo täysin polkuhintaan. Kuten GameSpot kertoo, voi alunperin 100 dollaria maksaneen konsolin ostaa itselleen nyt hintaan 19,99 dollaria, eli viidenneksellä alkuperäishinnasta.

Suomessa ei aivan vastaavaa pilkkahintaa ole tarjolla, mutta myös kotimaisilta jälleenmyyjiltä löytyy tarjoushintoja. Ainakin Verkkokauppa.com myy PlayStation Classicia elokuun loppuun asti tarjoushintaan 39,90 euroa.

Nopea hinnanpudotus voi hyvinkin tarkoittaa, että konsolia on valmistettu turhan paljon kysyntään nähden ja nyt Sony yrittää päästä varastoistaan eroon. Alta voit lukea Muropaketin raportin PlayStation Classicin testistä.

Ensituntumat: PlayStation Classic on nostalgiapaketti, jonka pelivalikoima ja ohjain jättävät toivomisen varaa

Muropaketin uusimmat