Uusimmat

Rockstar Games: OpenIV-modityökalu suljettiin GTA Onlinen häiriköinnin vuoksi

17.06.2017 20:03 Muropaketin toimitus

Pelistudio Rockstar Games on kommentoinut suositun, Grand Theft Auto -modaamiseen käytetyn OpenIV-modityökalun jakelun estämistä.

Toissapäivänä kerroimme, että Take-Two Interactive on estänyt lakiteitse OpenIV-modityökalun jakelemisen. Liki yhdeksän vuotta saatavilla ollut, Grand Theft Auto IV:n (2008) ja Grand Theft Auto V:n (2013) modaamisen käytetty työkalu ei siis ole enää saatavilla, ja nyt myös pelistudio Rockstar Games on kommentoinut asiaa.

Rockstarin omistavan Take-Twon toimet eivät pelistudion mukaan kohdistuneet yksinpelimodeihin, vaan kyse on Grand Theft Auto Onlinesta (2013).

”Valitettavasti OpenIV mahdollistaa viimeaikaiset, haitalliset modit, jotka sallivat pelaajien ahdistelun ja häiritsevät kaikkien pelaajien GTA Online -kokemusta”, Rockstar kommentoi Rock Paper Shotgunin mukaan.

”Teemme töitä selvittääksemme, kuinka voimme tukea luovaa yhteisöä vaikuttamatta negatiivisesti pelaajiimme.”

OpenIV:n kehittäjät eivät tue työkalun käyttämistä GTA Onlinen kanssa, mutta ilmeisesti sekin on mahdollista. OpenIV:n avulla on kehitetty lukuisia suosittuja GTA-pelien modeja, jotka tuovat lisäsisältöä yksinpelimoodiin.

Muropaketin uusimmat