Uusimmat

Tässä ovat kaikki Overwatch Leagueen osallistuvat suomalaispelaajat

03.11.2017 19:31 Muropaketin toimitus

Blizzardin viralliseen Overwatch Leagueen osallistuu yhteensä kuusi suomalaispelaajaa.

Joulukuussa starttaavassa Overwatch Leaguessa pelaa joukkueita, joista jokaisella on kotikaupunkinsa. Nyt kun lähes kaikki OW Leaguen joukkueet ovat paljastaneet kokoonpanonsa, voidaan ilolla todeta, että liigassa on mukana myös reilusti suomalaisväriä. Varsinkin vanhan Team Gigantin fanit voivat seurata OW Leagueta innolla, sillä kaikki joukkueen edustajat ovat löytäneet paikannsa eri joukkueista.

Los Angelesissa majailevassa Gladiatorsissa Support-rooleja pelaavat Team Gigantista tutut Jonas ”Shaz” Suovaara sekä Benjamin ”BigG00se” Isohanni.

Orlandon ja Miamin kesken jaetussa Florida Mayhemissä nähdään Supportteina Ninjas in Pyjamissa, Team Gigantissa sekä Misfitseissä pelannut Aleksi ”Zuppeh” Kuntsi. OpTic Gamingin omistamassa Houston Outlawsissa DPS-roolia pelaa Overwatch Leaguessa Jiri ”LiNkzr” Masalin kun taas Philadelphia Fusionissa Tankkia pelaa Joona ”fragi” Laine.

OW Leaguessa pelaa myös yksi pelaaja, joka ei ole missään vaiheessa uraansa kuulunut Team Gigantti tai Ninjas in Pyjamas -joukkueisiin. Dallas Fuel on ottanut kokoonpanoonsa DPS ja Flex -rooleista tutun Timo ”Taimou” Kettusen, joka on kerännyt aiemmin mainetta Team EnVyUsissa.

Muut OW Leagueen osallistuva joukkueet kokoonpanoineen löytyvät täältä. Liiga alkaa joulukuun kuudentena päivänä alkavan esikauden myötä. Näytösotteluita tarjoava esikausi pelataan Los Angelesin Blizzard Arenalla. Varsinainen Overwatch League pyörähtää käyntiin 10. tammikuuta ja se kestää aina heinäkuussa pelattaviin finaaleihin saakka.