UUSIMMAT

Terminator: Resistance oli pettymys, mutta nyt Terminatorin ”alkuperäinen peliversio” näkee uudelleen päivänvalon

11.12.2019 13:31 | Muropaketin toimitus | 1

Ensimmäinen Terminator-peliksi suunniteltu ysäriräiskintä saapuu Nintendo Switch Onlinen pelikirjastoon.

Marraskuussa ilmestynyt Terminator: Resistance -räiskintäpeli sai Muropaketin arviossa lähinnä kritiikkiä, mutta nyt pala Terminator-pelien historiaa tulee uudelleen saataville. Kyseessä ei ole virallinen Terminator-peli, vaan vuonna 1990 NES-konsolille ilmestynyt Journey to Silius, jonka kehityshistoria on hyvin mielenkiintoinen.

Kuten Bloody Disgusting kertoo, Sunsoftin kehittämä Journey to Silius suunniteltiin nimittäin ensimmäisen Terminator-leffan viralliseksi lisenssipeliksi. Kävi kuitenkin niin, että peliyhtiö menetti oikeudet Terminator-lisenssiin, ja peli muokattiin itsenäiseksi robottiräiskinnäksi.

Journey to Silius julkaistiin aikanaan vain NES:lle, mutta nyt se saapuu viiden muun retropelin kanssa Nintendo Switch Online -palvelun pelikirjastoon. Peli on siis huomisesta, 12. joulukuuta lähtien kaikkien Switch Online -pelaajien vapaasti pelattavissa.

Alta näet esittelyn Switch Onlinen uusista peleistä.

 

Keskustelu

Jännä kun Resistance on steamissäkin kerännyt very positivea. Ei kannattaisi ehkä konsoleilla tälläisiä pelejä edes pelata, saati konsoliversion perusteella arvostella.

Muropaketin uusimmat