Uusimmat

THQ Nordic osti Kingdom Come: Deliverancesta tutun Warhorse Studiosin kymmenien miljoonien arvoisella kaupalla

14.02.2019 14:20 Muropaketin toimitus

Koch Median tytäryhtiö THQ Nordic on ostanut Kingdom Come: Deliverancen kehittäneen Warhorse Studiosin 33,2 miljoonalla eurolla.

Kingdom Come: Deliverance on selkeästi Tšekin tasavallan pääkaupungissa Prahassa sijaitsevan Warhorse Studiosin historian parhaiten myynyt teos. Viime keväänä PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle julkaistu tarinavetoinen roolipeli on myynyt tähän päivään mennessä yli kaksi miljoonaa kopiota, samalla kun lisäosia on myyty yli 500 000 kappaleen edestä.

GamesIndustryn mukaan THQ Nordicin ja Warhorsen välinen kauppa sisältää kaikki oikeudet Kingdom Come: Deliveranceen. Yhtiöillä oli olemassa jo valmiiksi suhde, sillä niin ikään Koch Median omistama Deep Silver julkaisi Kingdom Come: Deliverancen.

Warhorsen toimitusjohtaja Martin Fryvaldskyn mukaan studion kasvaminen osaksi THQ Nordicia on mahtava välietappi, joka kertoo pienen startupin kasvaneen joksikin suuremmaksi.

Muropaketin arvostelussa keskeneräisenä ja kovin bugisena julkaistu Kingdom Come: Deliverance keräsi vain kaksi tähteä viidestä.

Uutista päivitetty 14.2. kello 16.40: Korjattu Praha Tšekin tasavallan pääkaupungiksi.

Muropaketin uusimmat