Uusimmat

Viikon peliuutiset: Konsoleita rikkova Anthem ja iloisia uutisia suomalaisille esports-pelaajille

10.03.2019 12:30 Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana uutisoimme Anthemin konsoliversiosta löytyneestä bugista, joka sai konsolin kaatumaan ja käyttäjäraporttien mukaan jopa hajoamaan kokonaan. Vierailimme myös Helsinkiin avatussa Suomen suurimmassa esports-tilassa.

Helsingin lisäksi kävimme viime viikolla Lontoossa testaamassa FromSoftwaren tulevaa Sekiro: Shadows Die Twiceä, ja pohdimme Lego-pelien syvintä olemusta. Kerroimme lisäksi Remedyn Controlin sekä CD Projekt REDin Cyberpunk 2077:n julkaisuajankohdista.

Anthem saattaa rikkoa pelikonsolin – EA pyytää pelaajilta apua

Joidenkin PlayStation 4 -käyttäjien konsoli on mennyt Anthemin takia rikki pelin epävakauden vuoksi. Anthemin julkaissut Electronic Arts tiedostaa ongelman, ja pyytää ongelmiin ajautuneilta apua vian määrittämiseksi. Bugi häiritsi myös Xbox One -pelaajia, ja sen korjausta saadaan odottaa vielä ensi viikkoon saakka.

Helsinkiin avautuu tänään Suomen suurin esports-tila – kävimme paikalla: ”Meille pelaaminen on aina ollut sosiaalista toimintaa”

Kaisaniemessä ovensa avasi Suomen suurin esports-pelitila, jossa kuka tahansa pääsee pelaamaan. Toimitusjohtaja Tuomas Konttinen esitteli Muropaketille ennakkoon Shelter Gameroomia.

Ensituntumat: Sekiro: Shadows Die Twice on Dark Soulsin tekijöiden uusi peli – Miekka heiluu hienosti 1500-luvun Japanissa

Activision järjesti tällä viikolla Lontoossa tapahtuman, jossa valitut pelimediat pääsivät tutustumaan ennakkoon loppukuusta ilmestyvään Sekiro: Shadows Die Twiceen. Muropakettikin pääsi mukaan testaamaan, miltä miekkataistelu 1500-luvun Japanissa tuntuu. Pelasimme Sekiroa noin tunnin verran alusta eteenpäin, ja näimme otteita sisällöstä joka tulee vastaan, kun pelissä on edennyt pidemmälle.

Toimittajan puheenvuoro: Taas yksi uusi Lego-peli – Tuttu pelisarja pysyy vuodesta toiseen samanlaisena, mutta onko se väärin?

Useimmille pelaajille Legon lisensoidut pelit ovat nykyään jo käsite. Joka vuosi pelisarjaan tuodaan uusia tuttavuuksia elokuvista: jo valmiiksi tutut hahmot luovat hyvän pohjan myynnille, ja kiinnostus fanien keskuudessa on taattu. Peliperheen uusimpana tulokkaana on maaliskuun 12. päivä ilmestyvä LEGO Marvel Collection, joka pistää yhteen pakettiin kolme Marvelin supersankareihin perustuvaa peliä.

Nyt se on paljastettu: Remedy tarjoilee odotetun Controlin ensi kesänä

Pelin tarkka julkaisupäivä on vielä täysin avoinna: on epätodennäköistä, että Control ilmestyy kesäkuussa, sillä peli voi jäädä samassa kuussa järjestettävien E3-messujen varjoon. Niinpä Remedyn uusin tullee markkinoille heinä- tai elokuussa.

Video: Cyberpunk 2077 ei valmistu kovin pian, ikävä kyllä

Pelituotantoon keskittyvällä videolla todetaan, ettei Cyberpunk 2077 ole vielä lähelläkään valmista.