Uusimmat

Xbox matkalla samaan suuntaan kuin Stadia? Suuri paljastus E3:ssa, vihjaa vuotanut sähköposti

21.03.2019 09:35 Muropaketin toimitus

Xbox-johtaja Phil Spencerin lähettämä sähköposti vihjailee, että Xboxin tulevaisuuden suunnitelmat ovat samanlaiset kuin Googlen julkistama Stadia.

Google julkisti toissapäivänä Stadian: uuden pelialustan, joka perustuu pelien suoratoistoon Googlen pilvipalvelun avulla. Nyt näyttää siltä, että myös Microsoft on matkalla samaan suuntaan Xbox-konsoleillaan.

Teknologiasivusto Thurrott kertoo saaneensa haltuunsa Xbox-johtaja Phil Spencerin sähköpostin, jonka tämä lähetti tiimilleen Googlen Stadia-esittelyn jälkeen. Spencerin sähköpostista ei paljastu mitään konkreettista yhtiön suunnitelmista, mutta hänen sanoistaan voi päätellä, että myös Xboxin tulevaisuus on pelien suoratoistossa.

”Heidän julkistuksensa vahvistaa sitä tietä, jolle lähdimme kaksi vuotta sitten”, Spencer kirjoittaa.

Spencer mainitsee myös, että Xboxilla on vielä pari kuukautta E3-messuihin, joilla he ”laittavat kaiken peliin”. Kaikki viittaa siis siihen, että Xboxin tulevaisuus paljastetaan E3-messuilla kesäkuun alussa.

Koska kyse on vuotaneesta sähköpostista, kannattaa uutiseen tietenkin suhtautua pienellä varauksella. Aiemmin on huhuttu myös, että Microsoft julkaisisi vielä kevään aikana uuden Xbox One -mallin, jossa ei ole lainkaan levyasemaa.