UUSIMMAT

Marvel’s Avengers tarjoaa tuhdisti pelattavaa myös päätarinan jälkeen

23.07.2019 07:40 | Muropaketin toimitus

Ensi vuonna ilmestyvä Crystal Dynamics ja Eidos Montreal -studioiden Marvel’s Avengers -seikkailupeli tarjoaa laajan loppupelin, jossa kamppaillaan entistä suurempia vihollisia vastaan.

Marvel’s Avengers ilmestyy vasta ensi vuoden toukokuussa, muta kehittäjät ovat jo paljastaneet tietoja jopa pelin pääkampanjan jälkeisestä sisällöstä. Game Fraggerin mukaan luova johtaja Noah Hughes on kertonut asiasta tuoreessa haastattelussa.t

Hughesin mukaan pelin tarinan päätyttyä pelimaailmaan ilmestyy ”entistä suurempia uhkia” sekä ”paljon suurempia vihollisia”. Loppupelisisällön luvataan myös olevan paljon peruspeliä haastavampaa ja sisältävän monia tasoja, joita läpäisemällä voi avata kosmeettista lisäsisältöä. Tämä tarkoittaa oletettavasti ainakin uusia asuja pelin supersankareille.

Loppupelissä painotetaan myös eri Avengers-sankareiden yhteistyötä, ja luvassa on Hughesin mukaan myös Raid-tyylisiä tehtäviä, jotka ovat tuttuja monista muista peleistä.

Marvel’s Avengers ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Google Stadialle 15. toukokuuta. Alta näet pelin E3-trailerin.