Uusimmat

Kokeiltua: Astro Gaming A50- & Thermaltake Level 10 M -headsetit

31.01.2014 15:47 Muropaketin toimitus

Saimme Muropaketin testilaboratorioon ennen vuoden vaihdetta kahdet toisistaan poikkeavat kuulokemikrofonit eli headsetit Astrolta ja Thermaltakelta. Kokeilimme niitä käytännössä PC:llä pitkiksi venyneissä Battlefield 4 -testisessiossamme ja selvitimme, onko kummassakaan potentiaalia verkkopelaajan luottovarusteeksi.

Headsetti on yksinkertainen päässä pidettävä laite, jossa yhdistyy kuulokkeet ja mikrofoni. Markkinoilta löytyy kymmeniä headsettejä eri valmistajilta ja eri hintaluokista, joten kuluttajilla on runsaasti valinnanvaraa. Kuulokkeet voivat olla malliltaan korvat kokonaan peittävät tai korvien päällä olevat. Muita eroja löytyy muun muassa elementtien ja mikrofonin äänenlaadusta, liitäntätavasta äänilähteeseen sekä ergonomia- ja äänenvoimakkuussäädöistä.

Astro Gamingilta testiin saapui langaton A50-malli Dolby 7.1 Surround Sound -äänillä ja Thermaltakelta puolestaan BMW Group DesignworksUSA:n kanssa suunniteltu Level 10 M -malli, jossa on panostettu ulkonäköön ja materiaaleihin.

Astro Gaming A50 -headsetti on kaksikosta selvästi kalliimpi noin 300 euron hinnalla ja Thermaltaken Level 10 M -headset on puolestaan hinnoiteltu 110-120 euroon. Tutustumme tässä katsauksessa pikaisesti molempien headsettien ominaisuuksiin, käyttömukavuuteen ja äänenlaatuun.

Sisältö

  1. Kokeiltua: Astro Gaming A50- & Thermaltake Level 10 M -headsetit
  2. Astro Gaming A50
  3. Thermaltake Level 10 M Diamond Black
  4. Käyttökokemukset ja yhteenveto